Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf v TV

Tak dnes od 14,30 na čt sport, ale Tiger už není v laedeboardu, ani se vlastně nedivím, pro něho to muselo být včera peklo

Tak dnes od 14,30 na čt sport, ale Tiger už není v laedeboardu, ani se vlastně nedivím, pro něho to muselo být včera peklo
Snímek obrazovky 2023-04-09 v 19.01.30.webp

Chlad obecně nepřeje zánětlivým onemocněním, ať už to jsou onemocnění zad, kloubů nebo třeba zánět plantární aponeurózy (fasciitida).
Je třeba mu pogratulovat, že 3 kola vydržel v celkem soutěžním tempu. Snad bude v létě na Open horko :-)

Na obou poslednich turnajich PGA Tour vcetne toho prvniho play off (FedEx St. Jude) Eurosport opet nedaval finalove kolo, teda vcera chvili do bourky, pak uz jen tenis... ja vcelku chapu, ze tenis z Toronta ma prednost, ale kdyz uz E2 plati prava, tak nechapu, proc si nemuzou domluvit, ze by to pak v noci pustili ze zaznamu....nebo druhy den, stejne od pondeli do ctvrtka davaji krome cyklistiky a par dalsich sportu skoro porad zaznamy... a golf ne a ne a ne :-) .... ani ze zaznamu vam to nepustime :-) Ze by to povazovali tu skupinu golf fanousku za tak specialni, ze veri, ze pri tomhle pristupu vytahneme kreditni kartu a zaplatime se ten jejich online....? Sice me to stve, ale misto toho si vzdycky reknu, kolik jsem usetril hodin sezeni u televize :-)

Pro Eurosport v TV je prioritou tenis. Golf je bezproblémový při jen použití jejich aplikace/webu, je tam anglický přenos dokonce dříve než je ten s českým komentářem.
Pokud chceš z golfu úplně všechno, tak je ke zvážení ještě ESPN+ tam je celá PGA tour i PGA tour live, featured groups a spousta dalších sportů.
9.99 USD/měsíc, ale je potřeba VPN...

Pro fanoušky Formule 1 a Golfu Netflix chystá přímý přenos:

Tak na příští rok Eurosport už nebude mít smlouvu s tenisovou ATP (vysílat bude pouze grandslamy), takže pro golfové fanoušky dobrá zpráva - více golfu:up::)....Zdroj = říkali dnes komentátoři ES2 při turnaji...............
Mimochodem docela zajímavý turnaj dvojic, který se už prý dlouho nehrál......mix PGA/LPGA, dnes texas, další dny foursomy a fourbally.....účast ženský kromě korejek a japonek celá špička, z chlapů asi nejajímavější jména Rose, Fowler, Day, Aberg....

Mimochodem docela zajímavý turnaj dvojic, který se už prý dlouho nehrál......mix PGA/LPGA, dnes texas, další dny foursomy a fourbally.....účast ženský kromě korejek a japonek celá špička, z chlapů asi nejajímavější jména Rose, Fowler, Day, Aberg....
Neměli by jim vyměnit míčky za „balata” modely? 🤭

IMG_9267.webp

Tak na příští rok Eurosport už nebude mít smlouvu s tenisovou ATP (vysílat bude pouze grandslamy), takže pro golfové fanoušky dobrá zpráva - více golfu:up::)....Zdroj = říkali dnes komentátoři ES2 při turnaji...............
Jen aby...

Včera jsme si zase na chvíli znovukativoval balíček sport u své Vodafone TV (dříve UPC), Golf Channel, Eurosport... prostě taková zimní klasika, když je brzo tma.

V TV (android), v app na mobil (iOS) vše funguje. Ale za boha se mi nedaří přihlásit na https://tv.vodafone.cz - resp. chyba. Je problém jen u mně, nebo koukám někam blbě? Můžete mi prosím někdo, kdo má tuhle službu taky, ověřit, jestli mu to na běžném internetu zadáním adresy výše prosím funguje?

Chci se virtuálně ohřát přenosem z Dubaie! :-) A spanilou jízdou MCIlroye :)

@Ferrry - dík za ověření, mně to na mobilu iOS i android jde, ale tady na macOS ne, hlasi mi to chybu (bez jakékoli identifikace), tak to ověříme ještě jinde, připadne jestli nám to neblokuje nějaký firewall...

Bez názvu.webp

Zkoušíš tuhle adresu? https://tv.vodafone.cz

To by me dost teda nastvalo! :-D

@Ferrry - dík za ověření, mně to na mobilu iOS i android jde, ale tady na macOS ne, hlasi mi to chybu (bez jakékoli identifikace), tak to ověříme ještě jinde, připadne jestli nám to neblokuje nějaký firewall...

Zobrazit přílohu 39696

Zkoušíš tuhle adresu? https://tv.vodafone.cz

To by me dost teda nastvalo! :-D

https://www.vodafone.cz/pece/televize/vodafone-tv/televize-prohlizec/

tady máš vysvětlení
  • Podporované operační systémy: Windows 8.1 a novější (jiné operační systémy, jako je třeba MacOS, aktuálně nepodporujeme).

Mně taky na PC nefunguje,Operační systém LINUX. Jinak služba funguje dobře TV, mobil, tablet.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom