jj, mně to jede. Mám jich tam 29, tak se pouští primárně jejich rány a k tomu nějaké best shots apod.musíš si vybrat hráče do MyGroup a pak to jede
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jj, mně to jede. Mám jich tam 29, tak se pouští primárně jejich rány a k tomu nějaké best shots apod.musíš si vybrat hráče do MyGroup a pak to jede
Jj, přesně tohle, ale dal jsem asi 10 favoritů a sice to načítání je trochu vopruz, ale jde toMyslíš tohle? Tak to mi taky nejde. Je tam jen fotka.
Zobrazit přílohu 35423
paráda, díky za info
Tak dnes od 14,30 na čt sport, ale Tiger už není v laedeboardu, ani se vlastně nedivím, pro něho to muselo být včera peklo
Neměli by jim vyměnit míčky za „balata” modely?…
Mimochodem docela zajímavý turnaj dvojic, který se už prý dlouho nehrál......mix PGA/LPGA, dnes texas, další dny foursomy a fourbally.....účast ženský kromě korejek a japonek celá špička, z chlapů asi nejajímavější jména Rose, Fowler, Day, Aberg....
Jen aby...Tak na příští rok Eurosport už nebude mít smlouvu s tenisovou ATP (vysílat bude pouze grandslamy), takže pro golfové fanoušky dobrá zpráva - více golfu....Zdroj = říkali dnes komentátoři ES2 při turnaji...............
Mimochodem docela zajímavý turnaj dvojic, který se už prý dlouho nehrál......mix PGA/LPGA, dnes texas, další dny foursomy a fourbally.....účast ženský kromě korejek a japonek celá špička, z chlapů asi nejajímavější jména Rose, Fowler, Day, Aberg....
Vyzkoušel jsem všude a funguje. Někdy jsou výpadky, ale to je fakt občas.Můžete mi prosím někdo
@Ferrry - dík za ověření, mně to na mobilu iOS i android jde, ale tady na macOS ne, hlasi mi to chybu (bez jakékoli identifikace), tak to ověříme ještě jinde, připadne jestli nám to neblokuje nějaký firewall...
Zobrazit přílohu 39696
Zkoušíš tuhle adresu? https://tv.vodafone.cz
To by me dost teda nastvalo! :-D
jj, tohle je správně.Zkoušíš tuhle adresu? https://tv.vodafone.cz