Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golf v TV

Jinak pro „netrpělivce" - zítra ČT Sport od 21h přenos ze 3PAR soutěž, takový zábavný předkrm 😉

Tak ve 20h povinně zasednout k TV a pustit Golf Channel (ten kdo ho tedy má) a

FANDIT Nelly Korda

- hraje o vítězství (5. v řadě)

Po čtrnácté jamce už 4 rány náskok:up:........ale na patnáctce teď poslala odpal do vody:(......asi aby to bylo zajímavější:D

Velky rozdil ve sledovanosti Liv a PGA

Cituji první komentář z Twitteru (český překlad):
Abychom byli spravedliví, existuje bezplatná aplikace Smart TV, která vám umožní sledovat golf LIV bez reklam a většina fanoušků ji používá a nesleduje ji na CW.

Já teda už sleduji jenom LIV (kvůli délce) a v TV jsem si to pustil snad jenom jednou.

Cituji první komentář z Twitteru (český překlad):

Já teda už sleduji jenom LIV (kvůli délce) a v TV jsem si to pustil snad jenom jednou.
Možná to jen špatně chápu, ale o jaké aplikace kde se dá sledovat LIV se zde mluví? díky

Takže EUROSPORT 22.července končí jako samostatná streamová platforma. 😡

Nově si musíte pořídit platformu MAX za 219,- Kč/měsíc + balíček Sport za 70,- Kč/měsíc. Takže na to jim 💩 a PGA holt nebudu sledovat. 👎

IMG_9999.webp

Možná zjistí, že nenalakaji dostatečný počet lidí a vymyslí něco normálního, taky do toho nejdu.

Já mám Max přes VodafoneTV, balíček sport nejde přikoupit samostatně a teď bych si měl kvůli balíčku sport znovu platit Max? Dobrá klauniáda. :rolleyes:

Takže EUROSPORT 22.července končí jako samostatná streamová platforma. 😡

Nově si musíte pořídit platformu MAX za 219,- Kč/měsíc + balíček Sport za 70,- Kč/měsíc. Takže na to jim 💩 a PGA holt nebudu sledovat. 👎

Zobrazit přílohu 44100
Kdyz si zaplatis rocni, usetris 16 % :)

Eurosport skonci s PGA v prubehu sezony a jeste pred play off? Pokud to tak bude, tak mi to prijde jako potvrzeni, ze vlastne moc nevedeli, jestli golf davat nebo ne... uvidime, jestli se to nepresune treba na Golf Channel? PGA je to asi skoro jedno, ty castky pro ne asi nejsou rozhodujici (a prava stejne uz asi prodali a na tohle vubec nemaji vliv, to jde za drziteli prav na nejake delsi obdobi) a evropsky trh uz vubec ne.

Eurosport skonci s PGA v prubehu sezony a jeste pred play off?
Myslím, že Eurosport bude vysílat golf dál. Nevím, na jak dlouho mají koupená práva pro Evropu. Jen se ES přesune na jinou (a dražší) platformu, takže už to (alespoň pro mne) nebude finančně zajímavé, protože k ES bude člověk nucen platit spousty jiných kanálů, které ho třeba ani nezajímají, nebo je už sleduje jinde.

Placený sport je ale to jediné čím se dají zákazníci lákat, vidím to v práci kde kluci pomalu každý rok mění poskytovatele, aby mohli koukat na F1.
Já teď rušil O2 a používám sledovanítv.cz kde mám zakládní tarif v ceně internetu + Netflix. Co se golfu týče, tak už koukám jenom na Major turnaje, ten zbytek mě nějak odchodem hráčů na LIV přestal bavit. Takže si dokoupím Golf Channel vždy jen na měsíc kdy se něco hraje.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom