Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já to ani nestihla prohlídnout, chtěla jsem to hlavně dát sem a tady se vždycky zaseknu nějakým čtenímSkupiny 14,15,26,27!
Velky rozdil ve sledovanosti Liv a PGA
Abychom byli spravedliví, existuje bezplatná aplikace Smart TV, která vám umožní sledovat golf LIV bez reklam a většina fanoušků ji používá a nesleduje ji na CW.
Možná to jen špatně chápu, ale o jaké aplikace kde se dá sledovat LIV se zde mluví? díkyCituji první komentář z Twitteru (český překlad):
Já teda už sleduji jenom LIV (kvůli délce) a v TV jsem si to pustil snad jenom jednou.
Kdyz si zaplatis rocni, usetris 16 %Takže EUROSPORT 22.července končí jako samostatná streamová platforma.
Nově si musíte pořídit platformu MAX za 219,- Kč/měsíc + balíček Sport za 70,- Kč/měsíc. Takže na to jim a PGA holt nebudu sledovat.
Zobrazit přílohu 44100
Myslím, že Eurosport bude vysílat golf dál. Nevím, na jak dlouho mají koupená práva pro Evropu. Jen se ES přesune na jinou (a dražší) platformu, takže už to (alespoň pro mne) nebude finančně zajímavé, protože k ES bude člověk nucen platit spousty jiných kanálů, které ho třeba ani nezajímají, nebo je už sleduje jinde.Eurosport skonci s PGA v prubehu sezony a jeste pred play off?