Valero Texas Open byla naprostá pecka. Bhatia to celou dobu držel pevně v rukou, náskok 5-6 ran, to je prostě luxus. Akorát to nesmíte mít ve flajtu Dennyho McCarthyho a "klíčová" 10.jamka finálového kola, kde do té doby bezchybný Bhatia bogey a McCarthy birdie. A to byl prosím jen nádech k brutální a nemilosrdné stíhací jízdě, protože McCarthy od 12. do 18. jamky 6 birdie v řadě a stáhnul celý luxusní náskok suverénně vedoucího Bhatiu, který jen nevěřícně zíral... to musely být nervy. Oba -20! Na 18. jamce zahráli oba birdie a tribuny vybouchly! Jsem rád, že Bhatia ale vyhrál, za průběh turnaje si to podle mě on zasloužil víc, než kdokoli jiný. Jo a jeho styl patování, když je to ze předu - tak s tím dlouhým putterem, a jak se hodně předklání, mi to připomíná žirafu, když se potřebuje natáhnout k vodě. :-D Každopádně, je to mega borec!
Máme se na Masters na co těšit!
Kdo to finálové kolo neviděl, pusťte si druhou půlku ze záznamu, stojí to za to.
Btw. a konečně i McIllroy se chytnul, 3. místo... super. I když z pozic, odkud hrál... nc. prostě si to chtěl udělat zábavný!
---
Btw. taky se vám v půlce přenosu na Eurosportu přepnula grafika do jiného stylu - někdy kolem 8,9. jamky... ?