Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jsi víc hledal než hrál ne?V pátek Darovanský dvůr bez vody a se ziskem 10 míčků
Měl jsem kliku, pomáhal jsem hledat a na jednom místě jsem jich ulovil 7 Bylo tam trochu křoví, tak se tam asi nikomu nechtěloJsi víc hledal než hrál ne?
prosim za vcerejsem zlutou za kofolu.
a za dnesek turnaj 1.kolo 1.liga zpad na Karlstejne: bez trojputtu. bez vody. bez outu. bez ztraty mice. zlepseni hcp a dokonce na minutu presne v casovem limitu 4:50
dekujuu
Dnes Poděbrady, bez outu, udržal HCP a len jeden bunker ... a kedže zbieram len čierne, tak je to jasné díky
V pátek Darovanský dvůr bez vody a se ziskem 10 míčků
tak bez ztraty mice a bez vody za nedeliKofolu tam máš. Žlutá, u toho turnaje - krásný výkon, ale musíš si vybrat jen jeden na černou (viz pravidla). Takže? Ostatní až zase příště.
Černá za "bez autu" a splněno "Obhajova HCP". Great!
Obě za červené. To prodávej pak u silnice!
---
aktuální tabulka: https://goo.gl/JQCl6f
prosim jeste tu obhajobu hcp
prosim jeste tu obhajobu hcp
Lopticky se nepocitaj, musis najit mickyVčerajší turnaj, Welten Báč, loptičky 5+
Takže ďalšieho čerňáska prosím
P. S. Inak ihrisko vo vynikajúcej kondícii, lepšie greeny, odpaliská a aj fairway som dlho nevidel ...
Dunlop, Sulov, Noodle, Spalding... mozna dolonce NikeMicky, ale fakt fešné, tam na 1.-9. a 5. jamke nalievali rum a iné dobré veci, hlásim cca 4, čo som videl ...
Včerajší turnaj, Welten Báč, loptičky 5+
Takže ďalšieho čerňáska prosím
P. S. Inak ihrisko vo vynikajúcej kondícii, lepšie greeny, odpaliská a aj fairway som dlho nevidel ...
Hlásím dnes hra bez vody. Prosím žlutou.
Prosím černou dneska za všechny hole. I když teda lítaly úplně všude, jen ne tam, kam jsem chtěl
Tak já bych prosil vyplnit:
8. - 4 různá hřiště v regionu (Mstětice, Benátky, Mladá Boleslav, Beroun) - žlutá
9. - obhájit HCP na turnaji (dnes Krajská soutěž družstev - Ústí nad Labem 2.kolo) http://cgf.cz/TournResultGolfer.asp...&IDTournCategory=503037104&IDGolfer=387109074
A zárověň jsem to měl dneska v turnaji bez ztráty míče, bez vody a bez outu, ale za černou volím bez ztráty míče.
Prosím turnajová 4 hřiště Západ B! Zbraslav, Mladá Boleslav, Kácov, Beroun. Je to tak správně?
Pak turnaj Terasy Ústí nad Labem bez autu.
Děkuji.