Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
Mé první video švihu do golfové výzvy. 9i. Stačí to takhle?

Asi stačí, ale je pravda, že to má být i zezadu (resp. zepředu a boční :). :-D

---

18. 2x svůj golfový švih video Nahrát si svůj golfový švih, jedno s jakou holí ale vždy se stejnou, +/- na začátku a na konci sezóny (minimálně s odstupem 2-3 měsíce). 2 pohledy - zepředu a boční. Pokud se pochlubíte, budeme rádi! Pozn. ideálně nahrát na youtube a odkázat tu - pro každého zdarma, viz návod.

Hlásím se o hru bez ztráty míče, žlutá..

Dnes turnaj v Mstěticích bez autu a bez vody, takže volím Bez vody za černou prosím :)
Bohužel to bylo to jedinné, co se mi povedlo :(

Včera Darovanský Dvůr (jezírka + svatá anna) ve třech pod limit i s pauzou na pivo. Prosím červenou.

Dnes albatros bez bunkeru, prosím žlutou.

Hlasim si no bunker, no water, no sand, no out, +3 mice a splneni cile na tento rok. :)

Skoda, ze jsem nemel salu a fofolu :D

Dnes turnaj v Mstěticích bez autu a bez vody, takže volím Bez vody za černou prosím :)
Bohužel to bylo to jedinné, co se mi povedlo :(

Ok! Černá!

Včera Darovanský Dvůr (jezírka + svatá anna) ve třech pod limit i s pauzou na pivo. Prosím červenou.
Dnes albatros bez bunkeru, prosím žlutou.

Je to tam! Oboje!

Hlasim si no bunker, no water, no sand, no out, +3 mice a splneni cile na tento rok. :)

Skoda, ze jsem nemel salu a fofolu :D

Doplněno!

---
https://goo.gl/JQCl6f

Dnes bez bunkeru - prosím žlutou.

Prosím černou bez vody, dnes Mstětice Happy tour. A protože včera to byl také ofiko turnaj - Čgk tour - Ypsilon, tak ten bunker také černý :-)

prosim cernou turnaj bez outu v patek v Sokolove :)

jeste prosim cernou bez trojputtu. V utery turnaj na Y. sice 35 puttu, ale trojputt zadny :)

Prosím yellow hra se ziskem tří míčů. Dnes Líšnice odehrána jedním míčkem, nalezeny čtyři :-)

Prosím yellow hra se ziskem tří míčů. Dnes Líšnice odehrána jedním míčkem, nalezeny čtyři :)
To bych chtěl zažít. Jak jsem byl na Black Stork a druhou devitku foukalo, tak jsem se bal, ze hřiště ani nedojdu. Měl jsem před prvnim tee v bagu dvě krabičky a došel s posledním míčkem. První devítka -1. Mulligan hned na první jamce :p druhá devítka -4. Nechal jsem dva míčky na 130m par3 po dvou krásných ranach. Patří to do výmluv, ale ten horský vítr je sviňa :D:D:D

To bych chtěl zažít. Jak jsem byl na Black Stork a druhou devitku foukalo, tak jsem se bal, ze hřiště ani nedojdu. Měl jsem před prvnim tee v bagu dvě krabičky a došel s posledním míčkem. První devítka -1. Mulligan hned na první jamce [emoji14] druhá devítka -4. Nechal jsem dva míčky na 130m par3 po dvou krásných ranach. Patří to do výmluv, ale ten horský vítr je sviňa :D:D:D
Nejvíc míčků ztrácím na domovském hřišti, nechápu proč :-)
Líšnici jsem letos hrál 3x a jestli si to dobře pamatuji, ztratil jeden míč :-)

Prosím yellow hra se ziskem tří míčů. Dnes Líšnice odehrána jedním míčkem, nalezeny čtyři :)

Máš to tam!

Ještě golfová pravidla a 2x golfový švih. :) A turnaj s šálou. :)
------

Máš to tam!

Ještě golfová pravidla a 2x golfový švih. :) A turnaj s šálou. :)
------
Některé věci prostě nedám, turnaj se šálou považuji za nelegální úkol, jde o zdraví, takže ten ignoruji :-)
Švih nedám, nejsem exhibicionista.
:-)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom