Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
Dneska bez outu, vody a jedním míčem, ale vybírám v podstatě jediné možné a to je bez vody. Takže prosím za žlutou. Děkuji :)

Máš to tam. Přivřu oči a budu považovat loptičky za míčky. :) Alespoň jsem si rozšířil slovní zásobu. Žádnej div, že na Slovensku je tak málo hřišť, když to nehrajete míčkama. :)
To nie, zmaž to, nech tu náhodou niekomu neprdne cievka :D
A súhlas, je ich málo, ale zase radosť na nich hrať, že? ;) Vždy si tam tak nejak napravím chuť :D

Upraveno:
Dneska bez outu, vody a jedním míčem, ale vybírám v podstatě jediné možné a to je bez vody. Takže prosím za žlutou. Děkuji :)

Není zač, máš to tam. :)

To nie, zmaž to, nech tu náhodou niekomu neprdne cievka :D
A súhlas, je ich málo, ale zase radosť na nich hrať, že? ;) Vždy si tam tak nejak napravím chuť :D

Nene, jednou si je našel, tak to tam máš! :)

Můžu poprosit o další vítězné tažení? A ještě jsem zvládnul hru bez WC. Vody jsem dnes totiž snad víc odpařil než odevzdal na WC. Taky mám dostatečně velkou plochu na odpořování. Do sebe jsem dal 2x 1,5 litru rybízové Magnézie a ještě dvě ledové kávy. http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=514525429
Fantazie, co dodat...snad jen to zimní oblečení mohlo ještě být:)

Dnes turnaj bez autu, prosím žlutou.

Dnes turnaj bez autu, prosím žlutou.

Pěkně si za to vzala! :) Je to turnajové, takže rovnou černá (turnajová nemusí mít předchůdce v červených a žlutých)

Koukám že bez ztráty míčku už mám černou, tak prosím hra bez autu dnes s Jan Košťál a to za 27 jamek...:):):)

žlutá! :)

---
https://goo.gl/JQCl6f

Dnes Česká Lípa, turnaj Golf Patron tour, bez outu. Prosím první černou.

Za včerejšek prosím žlutou za hru všemi holemi, za dnešek žlutou bez vody.

Konečně se můžu taky o nějaké odznáčky přihlásit.
Sobotní turnaj:
1.místo, 2L kofoly bez WC, hra všemi holemi, čtyřčlenný flight v čas. limitu.
(1 out, 1 voda...proč sakra :confused:)
Děkuji :)

Dnes Česká Lípa, turnaj Golf Patron tour, bez outu. Prosím první černou.

Krása, gratuluju, máš to tam!

Za včerejšek prosím žlutou za hru všemi holemi, za dnešek žlutou bez vody.

Zažluceno!

Konečně se můžu taky o nějaké odznáčky přihlásit.
Sobotní turnaj:
1.místo, 2L kofoly bez WC, hra všemi holemi, čtyřčlenný flight v čas. limitu.
(1 out, 1 voda...proč sakra :confused:)
Děkuji :)

Jako červené: 2l kofoly, hra všemi holemi a limit... 1,místo by bylo spíše do odznaků a ne do výzvy, ale texas se nepočítá, musí jít o klasický turnaj. I tak gratuluji, to dáš! :)

---
https://goo.gl/JQCl6f

Jsem zapomel nahlasit 2x hru bez bunkeru.

Ok, červená a hned přebarveno na žlutou. :)

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom