- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Nj, ale to neplatí do té výzvy přece...Přijde čas kdy šála při hře bude mít smysl... podzim se blíží!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nj, ale to neplatí do té výzvy přece...Přijde čas kdy šála při hře bude mít smysl... podzim se blíží!
Nj, ale to neplatí do té výzvy přece...
Aha. No tak to třeba vyjde na podzim na nějaký turnaj, i když šálu si asi budu muset půjčit...Ale jo, se zimním oblečením jsou dvě výzvy:
2. Letní hra v zimním oblečení (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) v zimním oblečení - dlouhé kalhoty, zimní bunda s dlouhým rukávem, čepice - při minimální teplotě 20°C. Oblečení musí být na sobě po celou dobu hry. Foto ideálně z recepce resortu.
a
14. Oficiální turnaj se zimní šálou na krku Odehrát oficiální (s úpravou HCP) turnaj s viditelnou zimní šálou na krku. Foto jako důkaz povinné!
Chtěl jsem to nechat až na konec sezóny, co kdyby náhodou, ale mám celkem slušnou rezervu a je dost nepravděpodobné, že bych splnění roční výzvy nedal, tak prosím o vyplnění splnění ročního cíle. Což byl hcp <6. Díky díky díky.
Já mám turnaj bez autu, tak prosím za černou. Díky
Ta pravidla.... [emoji20] vůbec se mi do nich nechce.Gratulace, splněno.
Tak ještě máš 2l kofoly bez WC a hru bez trojpatu. Pravidla, turnaj se šálou...
Uděleno!
---
https://goo.gl/JQCl6f
Nedělal ty jsi kurz rozhodčího? Bez přečtení pravidel? Nebo to bylo loni?Vid a pritom tak uzka knizka. Zatim ji leto moc lidi nedalo. Ja mezi nima, stydim se!.
Nedělal ty jsi kurz rozhodčího? Bez přečtení pravidel? Nebo to bylo loni?
To asi byla jen nahoda. Ale splnil jsem dalsi vyzvuTrénuješ na Kuňku viď? V pořádku!
splněna výzva hra bez trojpatu
Takze za posledni 3 hry prosim:
2x obesel hriste bez ztraty mice
2x hral bez outu
2x bez vody
1x hra bez trojputtu