Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Golfová výzva 2017!

Stav
Uzamčeno.
Nj, ale to neplatí do té výzvy přece...

Ale jo, se zimním oblečením jsou dvě výzvy:

2. Letní hra v zimním oblečení (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) v zimním oblečení - dlouhé kalhoty, zimní bunda s dlouhým rukávem, čepice - při minimální teplotě 20°C. Oblečení musí být na sobě po celou dobu hry. Foto ideálně z recepce resortu. :)

a

14. Oficiální turnaj se zimní šálou na krku Odehrát oficiální (s úpravou HCP) turnaj s viditelnou zimní šálou na krku. Foto jako důkaz povinné!

Ale jo, se zimním oblečením jsou dvě výzvy:

2. Letní hra v zimním oblečení (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) v zimním oblečení - dlouhé kalhoty, zimní bunda s dlouhým rukávem, čepice - při minimální teplotě 20°C. Oblečení musí být na sobě po celou dobu hry. Foto ideálně z recepce resortu. :)

a

14. Oficiální turnaj se zimní šálou na krku Odehrát oficiální (s úpravou HCP) turnaj s viditelnou zimní šálou na krku. Foto jako důkaz povinné!
Aha. No tak to třeba vyjde na podzim na nějaký turnaj, i když šálu si asi budu muset půjčit...

Chtěl jsem to nechat až na konec sezóny, co kdyby náhodou, ale mám celkem slušnou rezervu a je dost nepravděpodobné, že bych splnění roční výzvy nedal, tak prosím o vyplnění splnění ročního cíle. Což byl hcp <6. Díky díky díky.

Chtěl jsem to nechat až na konec sezóny, co kdyby náhodou, ale mám celkem slušnou rezervu a je dost nepravděpodobné, že bych splnění roční výzvy nedal, tak prosím o vyplnění splnění ročního cíle. Což byl hcp <6. Díky díky díky.

Gratulace, splněno. :)

Tak ještě máš 2l kofoly bez WC a hru bez trojpatu. :) Pravidla, turnaj se šálou...

Já mám turnaj bez autu, tak prosím za černou. Díky :D

Uděleno! :)

---
https://goo.gl/JQCl6f

Vid a pritom tak uzka knizka. Zatim ji leto moc lidi nedalo. Ja mezi nima, stydim se!.

Vid a pritom tak uzka knizka. Zatim ji leto moc lidi nedalo. Ja mezi nima, stydim se!.
Nedělal ty jsi kurz rozhodčího? Bez přečtení pravidel? Nebo to bylo loni?

Nedělal ty jsi kurz rozhodčího? Bez přečtení pravidel? Nebo to bylo loni?

Dělal, ale bylo to loni. :) Letos se mi do toho louskání nechce. Přijde mi to úplně stejný jako kdysi bible, při každém přečtení najdu něco nového, co mi předtím bylo jasné a teď u mi to jasné není, tak si nejsem jist, jestli se mi do toho podrobného studování chce. Dřív jsem si spoustu nejasných situací nedokázal představit, teď jo a štve mě to, že to pak v pravidlech nemá jasnou odpověď (ještě že se mám u kde zeptat :)

Takze za posledni 3 hry prosim:
2x obesel hriste bez ztraty mice
2x hral bez outu
2x bez vody
1x hra bez trojputtu

Při dnešním Prague City Open turnaj bez trojpatu! Podle toho taky vypadal můj výsledek [emoji123]

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom