- Autor vlákna
Prostě ses potřeboval nějak dostat na Moravu/do Slzeska (do Šilheřovic), tak sis vymyslel tenhle úkol
Jako hodně bych tam chtěl, to je pravda... ) Takhle to prásknout! No, budeme tomu říkat šťastná náhoda. :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prostě ses potřeboval nějak dostat na Moravu/do Slzeska (do Šilheřovic), tak sis vymyslel tenhle úkol
Když si vyndá @jumbodedek zuby, tak bude moci jet např. i na Šlapy nebo do ŠokolovaJako hodně bych tam chtěl, to je pravda... ) Takhle to prásknout! No, budeme tomu říkat šťastná náhoda. :-D
Nechceš to přibrzdit? Takhle ti sezona skončí v červnuDnešní turnaj na Terasách
bod 4- hra ve čtyřčlenném flajtu za 4 hod 35 min barva Y
bod 7- bez autu barva R
bod 13- hra všemi holemi barva Y
bod 18- příjmení na T.. povoleno soutěžním výborem.. Š je moc daleko
Milej Tome. Toto je pár bodů z těch osmnácti, kde mám šanci je splnit. Až je udělám všechny ,, black,, soustředím se na ten zbytek po celou sezónuNechceš to přibrzdit? Takhle ti sezona skončí v červnu
Dnešní turnaj na Terasách
bod 4- hra ve čtyřčlenném flajtu za 4 hod 35 min barva Y
bod 7- bez autu barva R
bod 13- hra všemi holemi barva Y
bod 18- příjmení na T.. povoleno soutěžním výborem.. Š je moc daleko
Dnes s parťákem Mílou, který toho po čtyřech dnech na Grabmasters neměl dost 18 jamek v tříčleném flajtu na Kotlině.
bod 2- bez triplíka splněno Red
bod 3- bez ztráty míčku splněno Red
bod 4- hra tříčlený flajt v limitu splněno 4 hod Kotlina Black
bod 6-bez trestné oblasti splněno Red
bod 7-bez autu splněno Y
bod 11-bez trojpatu splněno Y
bod 13- hra všemi holemi splněno Black
jsem neskutečně soutěživý jedinec
už mám odehrány tři hry Michale. Ve všech třech hrách, jsem splnilPokud tomu rozumím správně, jedna se o dvě hry. V jedné hře můžeš mít buď červené, nebo žluté nebo černé. Tzn. že jedná hra ti nemůže vyplnit jak červenou, tak žlutou, tak černou. To by si to za chvilku měl hotový. Tak vyber a já ti to doplním.
Viz pravidla, cituji:
- úroveň I. (red): úkol lze splnit kdykoli, kdekoli, splnit lze i více úkolů najednou jednou hrou
- úroveň II. (yellow): úkol lze splnit kdykoli, ale pouze jeden jednou hrou, musí být předtím pole červené
- úroveň III. (black): pouze jeden úkol lze splnit jen na ofic. turnaji (s úpravou HI/HCP), uznáno kdykoli (i když není pole červené nebo žluté), u vícekolových turnajů se počítá každé kolo jako "jeden" turnaj