Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Golfová výzva 2023

@jumbodedek - neodporují si tvé poslední tři příspěvky, resp. první dva z těch tří? Nejprve 3 černá, pak 3 červená? No, to je fuk. Jinak ano "žlutou jen jeden bod za hru? černá jeden bod na ofiko turnaji? červená kolik je mi libo?" - toto platí. Prostě musíš vybrat - jedna hra, buď jen červené nebo jen jedna žlutá nebo jen jedna černá (turnajová). Zkusil jsem to nakonec rozlousknout. Prosím, podívej se na tu tabulku na svůj řádek a napiš mi - JEN UŽ co je špatně/chybí - doplním. :) Neboj, máš moji plnou důvěru. :up:

---
Tabulka výsledků Golfové výzvy 2023
Michale promiň mi mou blbost při chápání psaného slova. Mám s tím problém celý život.
Vše v tabulce je v pořádku , až na bod 8, ten není splněn.
U bodu 8 jsem se tázal, jak ho splnit, protože to bohužel ze zadání nechápu
Budu muset vydržet na Darovou, kde tě poprosím o vysvětlení všeho, čemu nerozumím a nechápu :D

Přijímám vývzu. Jsem zvědavý, kolik úkolů zvládnu :)

U těch pravidel(úkol 16) jde o zkrácenou verzi "Hráčská edice" nebo o kompletní pravidla?

Ano, stačí Hráčská edice. Cílem je znát/připomenout si to základní. V Pravidlech je to i napsáno. Viz 16. :up:

16. Přečíst golfová pravidla Přečíst aktuální pravidla golfu - hráčská edice (případně plnohodnotná). Slovo po slově a žádné přeskakování! Varianta: Pro splnění je možné se i zúčastnit libovolného golfového semináře ke změnám pořádaného zástupci čgf, klubů, případně 19.jamky, případně vyššího kurzu (rozhodčí libovolné třídy atp).
---

Michale promiň mi mou blbost při chápání psaného slova. Mám s tím problém celý život.
Vše v tabulce je v pořádku , až na bod 8, ten není splněn.
U bodu 8 jsem se tázal, jak ho splnit, protože to bohužel ze zadání nechápu
Budu muset vydržet na Darovou, kde tě poprosím o vysvětlení všeho, čemu nerozumím a nechápu :D

Pozměnil jsem to, je to jednodušší než to vysvětlit. Úkol 8 jsem změnil z R/Y/B na "Splněno", upraveno v Pravidlech. ;)

---

@jumbodedek - 8. splněno - prosím, vypiš jen konkrétní hřiště. :)
@czechfant - 1. splněno :up:

---
Tabulka výsledků Golfové výzvy 2023

Debata mezi @jumbodedek a @requo přesně vystihuje, proč nepřijmu výzvu.
Podmínky mi přijdou složitější než Životopisy 12 římských císařů od Gaia Suetonia.
Možná jsem jen ve svým volným čase línej. Ale je toho tolik, že mne to prostě odradí. Stejný to mám s ČGK.
Měl jsem klienta v 90. letech, zakladatel velké firmy. Ten vždycky říkal: DOKTORE, MÁTE TŘI VĚTY, JINAK JDETE DO PRDELE. Doslova. Dneska mu rozumím.

Není to Michale kritika, jen náhled do hlavy jednoho jamkaře.

Podmínky mi přijdou složitější než Životopisy 12 římských císařů od Gaia Suetonia.
Možná jsem jen ve svým volným čase línej. Ale je toho tolik, že mne to prostě odradí. Stejný to mám s ČGK.
Měl jsem klienta v 90. letech, zakladatel velké firmy. Ten vždycky říkal: DOKTORE, MÁTE TŘI VĚTY, JINAK JDETE DO PRDELE. Doslova. Dneska mu rozumím.

@Sauron: Díky že si šel kolem... ;)

Nevnímám to jako kritiku, proběhlo několik ročníků se stejným zadáním, x ročníků proběhlo - tzn. x Jamkařů to tehdy zvládlo - je určitě pravda, že další velkou část to nijak nezaujalo. To, že některé formulace jsou nešťastné je však určitě pravda. Na každou nejasnost se pokusím včas odpovědět a operativně případně upřesnit zadání a tím nešikovnou formulaci upravit. Bohužel to občas vede k přílišné podrobnosti a obsažnosti a diskusím o tom u předchozích ročníků (dá se dohledat), co je spravedlivé, co ne... jako vše, co se týče golfu. Stejně tak může dojít ke změně, či budoucí úpravě pravidel, či úplnému překopání na základě zpětných reakcí, to je život. :up: Bohužel nemám v zásobě takové časové možnosti, abych mohl příliš experimentovat s různými variantami her, konzultovat, co komu bude vyhovovat, dělat donekonečna testování A/B a dál upravoval. Bohužel i jakékoli dotazy dopředu nevedou zpravidla ke zpětné vazbě - resp. vždy se najde x dalších, kterým "setup" nevyhovuje. Takže pro zájemce takto, s upřesněním a úpravami, tam kde to není jasné. Naštěstí to mixujeme s jednoduššími hry... takže pro každého něco. A pro příště vždy lépe. :)

Takže pokud pro příště z toho vznikne jiná, jednoduší a funkčnější varianta, která v praxi zaujme všechny - budu jedině rád!

---

Jinak k těmto obecným diskusím prosím přednostně využívat vlákno: Hry a akce na 19.jamce - správa, nápady, připomínky - zas tak složité ho najít, ani pro ty línější z nás, to není. Jedná se o kategorii "Hry, akce a soutěže", dostupnou hned jako první sekce z titulní stránky. Rád bych dal všechno nahoru pod jedno tlačítko, do jedné lišty, vše hezky na očích pohromadě, ale zatím jsem na formu a funkci hyperfunkčního tlačítka nepřišel... to je úkol až AI, která nám řekne, co chceme. :) Pro odlehčení trochu pohledu do frustrace z mého IT života, tento je konkrétně už z roku 2013 a úplně jiné agendy... Ale principy jsou stejné.

marcelingnet-cs-131002.jpg

Takže pls. diskusi k podstatě golfové výzvy viz změněné vlákno připomínek, tady nadále jen již konkrétní Výzva a hlášení splněných úkolů vč. nejasností ke konkrétním úkolům.

Upraveno:

Jsem na tom úplně stejně a taky to tak vidím.

dnes hra na Kotlině
splněn bod 5 bez bankru
splněn bod 7 bez autu

dnes turnaj na Kotlině
splněn bod 11- bez trojpatu Black

Splněno na turnaji:
3) Hra bez ztráty míčku (R/Y/B)
Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) bez ztráty svého míčku. Slušné skóre - pro každého dle vlastního uvážení - na konci podmínkou!
6)
Hra bez trestné oblasti (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) bez zahrání míče do trestné oblasti. Hratelný a odehraný míč z trestné oblasti, byť bez započítaného trestu, se počítá jako míč v trestné oblasti. Hřiště s ostrovními greeny je ideální, leč ne povinné!
7) Hra bez outu (R/Y/B) Odehrát 18 jamek (příp. 2x9) bez toho, aby míček skončil v outu (včetně vnitřního). Čím více značených outů na hřišti, tím lépe!
9) UPRAVENO: Zlepšit na turnaji svůj HI (HCP) (R/Y/B) Na oficiálním turnaji zlepšit svůj HI. Turnaj musí být s úpravou HI/HCP. - ale jo, trochu, fakt trochu se to pohnulo dolů. :-D
12) Hra se ziskem 3 míčků (R/Y/B) Přišel jsem, zahrál jsem, našel jsem... Při hře na 18 jamek (příp. 2x9) najít alespoň 3 cizí ztracené míčky. Vlastní míčky ztracené dle Definic se nepočítají. Tzn. být v celkovém zisku +3 míčky po odehrání hry!

Dál tápu:

8) 4 různá hřiště ze svého regionu dle ČGF - Během sezóny odehrát alespoň 4 různá hřiště (18 jamek, příp. 2x9) ze svého regionu dle ČGF (viz cgf.cz - Hřiště - Vyhledávání / Kliknout na Filtrování hřišť a zaškrtnout vybraný region). Při splnění vypsat hřiště.
Když jsem z Prahy, tak jsem region A? Když na něj kliknu, nic se nezobrazí za výsledky. Když kliknu jen na Prahu, tak ano, ale spadá tam i Středočeský kraj? Tedy Benátky?

Splněno častečně na turnaji - místo Písek (bydliště Praha)
18. První písmeno: aneb 3 česká hřiště dle jména, přijmení a místa (R/Y/B)

Splněno častečně na turnaji - místo Písek (bydliště Praha)
18. První písmeno: aneb 3 česká hřiště dle jména, přijmení a místa (R/Y/B)
Ta první devítka byla famózní Terezko ;):up: Ta druhá je těžší a ta se ti moc nepovedla. To mne mrzí.

Ta první devítka byla famózní Terezko ;):up: Ta druhá je těžší a ta se ti moc nepovedla. To mne mrzí.
Ale to nemusí, to je golf. 😃😃😃 Ono to ještě i dnes nebylo ono. Od loňska se mi hodně změnil švih a o/upravuju tam teď dost věcí v dlouhý hře a krátkou hru se učím. Ta se taky změnila. Mění se a bude měnit. Oproti loňsku k lepšímu. Puttování se dost zlepšilo, v tom si teď celkem věřím asi nejvíc (loni to byl driver, ten si mi letos ještě nesedl tak jako loni). Bylo hezký počasí, trofej jsem vyhrála včera na turnaji, takže ✅😃, dnes to byl takový spíš trénink a nové situace.

Poprvé v životě na golfu hned na dvojce na greenu hra jiným míčem z foregreenu po odehrání tím mým kolegou.🤦‍♀️😃 Pak nenalezení míčku na fairwayi (bylo tam nějak hodně míčků, ale prý ani jeden můj :-D), takže se vracím nazpět, protože osobní par 7 na 4 paru, a tohle byla druhá rána. Jenže jsem automaticky šáhla po holi, co vypadala bez pozornosti jako dřevo, ale byl to driver. Takže, když už jsem tam došla, tak to vzdám, nebo budu hrát? 😃 Nevzdám to, že jo! A odpaluju z krátce střižené trávy fairwaye driverem. 😃😃😃 (Už dvakrát jsem to takhle v minulosti udělala, ale teď bych volila jinou hůl, ale zdržovat dál nešlo.) A dopadlo to dobře. Nakonec na tomto 4 paru výsledek 6. Zisk 3 body.
Pak na 17. jamce třípar, kde se trefím první ranou sice před green, ale spadne to do bungeru, a to do totálního bahna (ne písku! :-D), míček je prakticky v bahnitém potůčku. Já komplet v bílém. Komplet (sukně, podkolenky, tričko, boty). Ale nebudu slečinka ne? 😄 Míček je navíc pod okrajem. Bunker bohužel tady označený modrým kolíkem zrovna není, tak to hraju a vyhrála jsem se. Takže to byl výživný trénink nových situací, který nevzdávám a hraju je. Protože to je trénink a já nejsem sralbotka. 😃😂 Pěkný den to byl. A zítra budu prát. 😄

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom