Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Já si je třeba čtu průběžně. A splněno si dám, až to budu mít v té mé děravé hlavičce zafixovanéVelice fandím vám všem, kteří jste se pustili do plnění úkolů Golfové výzvy. Je sportovní a zábavná současně. Já sám na aktivní zapojení do ní nemám čas, při mé jen občasné hře alepoň potom si v hlavě probírám, ke které úloze jsem se alepoň přiblížil.
Mrzí mě na tom jediná věc - že úkol přečíst golfová pravidla (a tím si je zopakovat a oživit) si všichni necháváte až někdy na listopadové plískanice? Zvlášť, když se většina z vás soutěžících velmi aktivně účastníte turnajů.
Navrhuji @requo , aby tuto úlohu příště zařadil jako 2. nezbytnou podmínku, hned po přihlášení.
Ne, nejsem rýpal a nechci vás odradit od této pěkné soutěže mým postřehem, jen se upřímně svěřuji. Proč? Od začátku sezóny jsem už rozhodoval řadu turnajů (včetně soutěže ČGF) a nevěřili byste, co jsem už letos v souvislosti s neznalostí nebo nesprávným výkladem pravidel zažil. A to i u hráčů, u kterých by se to nepředpokládalo.
Tak vzhůru do toho, ať mohu i já pogratulovat tomu prvnímu (nebo té první), co splní všechny úlohy.
Ahoj, prosím o zapsání 3 -žlutá, hra jedním míčem.
Děkuji
Zdar chlape, já ti věřím. Mohl by jsi ale uvést pár příkladů k zamyšlení nad tím, čemu by se mělo věnovat při čtení pravidel trochu větší péče.Ne, nejsem rýpal a nechci vás odradit od této pěkné soutěže mým postřehem, jen se upřímně svěřuji. Proč? Od začátku sezóny jsem už rozhodoval řadu turnajů (včetně soutěže ČGF) a nevěřili byste, co jsem už letos v souvislosti s neznalostí nebo nesprávným výkladem pravidel zažil. A to i u hráčů, u kterých by se to nepředpokládalo.
Doporučuji zaměřit se na skutečnosti, kde se v praxi stávají asi nejčastější chyby. Uvedl jsem zrovna mnohé z nich v rubrice PRAVIDLOVÉ DÝCHÁNKY.Zdar chlape, já ti věřím. Mohl by jsi ale uvést pár příkladů k zamyšlení nad tím, čemu by se mělo věnovat při čtení pravidel trochu větší péče.
3 + 6 Hra bez ztráty míčku a bez trestné oblasti - RED
08.06 - Lipiny Mix