Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Golfová výzva 2023

Velice fandím vám všem, kteří jste se pustili do plnění úkolů Golfové výzvy. :up: Je sportovní a zábavná současně. Já sám na aktivní zapojení do ní nemám čas, při mé jen občasné hře alepoň potom si v hlavě probírám, ke které úloze jsem se alepoň přiblížil.

Mrzí mě na tom jediná věc - že úkol přečíst golfová pravidla (a tím si je zopakovat a oživit) si všichni necháváte až někdy na listopadové plískanice? Zvlášť, když se většina z vás soutěžících velmi aktivně účastníte turnajů.

Navrhuji @requo , aby tuto úlohu příště zařadil jako 2. nezbytnou podmínku, hned po přihlášení. ;)

Ne, nejsem rýpal a nechci vás odradit od této pěkné soutěže mým postřehem, jen se upřímně svěřuji. Proč? Od začátku sezóny jsem už rozhodoval řadu turnajů (včetně soutěže ČGF) a nevěřili byste, co jsem už letos v souvislosti s neznalostí nebo nesprávným výkladem pravidel zažil. A to i u hráčů, u kterých by se to nepředpokládalo. :(

Tak vzhůru do toho, ať mohu i já pogratulovat tomu prvnímu (nebo té první), co splní všechny úlohy.:)

Velice fandím vám všem, kteří jste se pustili do plnění úkolů Golfové výzvy. :up: Je sportovní a zábavná současně. Já sám na aktivní zapojení do ní nemám čas, při mé jen občasné hře alepoň potom si v hlavě probírám, ke které úloze jsem se alepoň přiblížil.

Mrzí mě na tom jediná věc - že úkol přečíst golfová pravidla (a tím si je zopakovat a oživit) si všichni necháváte až někdy na listopadové plískanice? Zvlášť, když se většina z vás soutěžících velmi aktivně účastníte turnajů.

Navrhuji @requo , aby tuto úlohu příště zařadil jako 2. nezbytnou podmínku, hned po přihlášení. ;)

Ne, nejsem rýpal a nechci vás odradit od této pěkné soutěže mým postřehem, jen se upřímně svěřuji. Proč? Od začátku sezóny jsem už rozhodoval řadu turnajů (včetně soutěže ČGF) a nevěřili byste, co jsem už letos v souvislosti s neznalostí nebo nesprávným výkladem pravidel zažil. A to i u hráčů, u kterých by se to nepředpokládalo. :(

Tak vzhůru do toho, ať mohu i já pogratulovat tomu prvnímu (nebo té první), co splní všechny úlohy.:)
Já si je třeba čtu průběžně. A splněno si dám, až to budu mít v té mé děravé hlavičce zafixované ;)

Zdar chlape, já ti věřím. Mohl by jsi ale uvést pár příkladů k zamyšlení nad tím, čemu by se mělo věnovat při čtení pravidel trochu větší péče. :up::up:

Zdar chlape, já ti věřím. Mohl by jsi ale uvést pár příkladů k zamyšlení nad tím, čemu by se mělo věnovat při čtení pravidel trochu větší péče. :up::up:
Doporučuji zaměřit se na skutečnosti, kde se v praxi stávají asi nejčastější chyby. Uvedl jsem zrovna mnohé z nich v rubrice PRAVIDLOVÉ DÝCHÁNKY.

Dnes turnaj na Kotlině splněn bod 10 - FIR - 11 fervejí - Black :up::devil:

Děkuji pěkně náčelníku ;)

Včera 18 v ČL (s pauzou na bouřku), sama, ale poctivě. Červenou 7 bez outu. Aspoň něco.

Prosím o zápis
5 červená - hra bez bunkeru
8 - cestovatelská - Hořehledy, Grabštejn, Darovanský dvůr, Čertovo břemeno

Děkuji.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom