Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Spousta je v autu vlevo, ti dlouzí u techniky nebo u @mkopcak vpavo první ranou, my ostatní jsme u @mkopcak druhou ranou, nebo v autu vlevo druhou ranou, nebo u slepic za greenem.Překvapila mě ta 7. Čím to? Out z odpaliště?
Hezká statistika! Takové DBLB hřiště. To bych nečekal. A průměrný HCP hráčů ze kterých vyšla? To by mohlo tu obtížnost vysvětlit.
No to je jasný, problém není zahrada ale ten zelenej bordel před ní ..Mě na tom celkem těší to, že vznik autu u mě na zahradě neměl na výsledky na této jamce žádný vliv, respektive dokonce se výsledek zlepšil
Hezká statistika! Takové DBLB hřiště. To bych nečekal. A průměrný HCP hráčů ze kterých vyšla? To by mohlo tu obtížnost vysvětlit.
Průměrný HCP hráče obtížnost nemůže vysvětlit. Počet ran je totiž jednoznačně počítán k osobnímu paru ( se zápočtem HCP ) a ne paru hřiště. Výše vlastního HCP má tak minimální vliv na statistiku. Zajímavé je, že při přepočtu počtu uhraných stbl. bodů za 1 kolo ( 18 jamek ) vychází hodnota 29,34 stbl.( 18 x 1,63 ), což by řadilo Hořehledy na 7. místo nejobtížnějších hřišť ( možná přesněji - nejhůře znormovaných ) v ČR viz http://www.golfparada.cz/ sekce Bojiště roku
Ahoj, chtěl bych se prosím zeptat, chystáme se navýlet do Plzně a našli jsme Hořehledy jako otevřené hřiště, pochopil jsem prosím správné, že by případně v sobotu stačilo přijet a dá se hrát?
Tak hlavne, ze se to lepsi!
Ahoj, chtěl bych se prosím zeptat, chystáme se navýlet do Plzně a našli jsme Hořehledy jako otevřené hřiště, pochopil jsem prosím správné, že by případně v sobotu stačilo přijet a dá se hrát?
Nikdy jsem netvrdila nic jiného! Dokonce ve čtvrtek při posezení s členy našeho klubu padl návrh napřesrok jet zase do Hořehled a jen Alfredov vyměnit za jiné hřiště. Uvědomuješ si, jakou reklamu ti u nás na východě dělám?!Přátelé, vše je krásné a veselé. Ondra rozehřál mé dnes sychravým podzimem promrzlé srdce upřímnou recenzí "Čekal jsem to horší..."! Dodal že hřiště je krásné a ztratili jen jeden míček. Talíř se steakem taky vymet, i zmrzlinku si dal.
Takže držte hubu, je to u nás krásný!
Nikdy jsem netvrdila nic jiného! Dokonce ve čtvrtek při posezení s členy našeho klubu padl návrh napřesrok jet zase do Hořehled a jen Alfredov vyměnit za jiné hřiště. Uvědomuješ si, jakou reklamu ti u nás na východě dělám?!
Přátelé, vše je krásné a veselé. Ondra rozehřál mé dnes sychravým podzimem promrzlé srdce upřímnou recenzí "Čekal jsem to horší..."! Dodal že hřiště je krásné a ztratili jen jeden míček. Talíř se steakem taky vymet, i zmrzlinku si dal.
Takže držte hubu, je to u nás krásný!
To ještě promyslímDobře dobře. Co mě to bude stát?
No neke!