Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Celý tento týden u nás probíhá výuka golfu a seznámení s provozem pro žáky Gymnázium a SOŠ Rokycany. Je fantastické, co mohou děti dnes v rámci výuky zkoušet a poznat!
Stovky plechovek Coca-Coly se v pátek ráno vysypaly do příkopu nedaleko Hořehled na Plzeňsku. Kamion, který je převážel, se totiž za zatáčkou převrátil na bok.
Stovky plechovek Coca-Coly se v pátek ráno vysypaly do příkopu nedaleko Hořehled na Plzeňsku. Kamion, který je převážel, se totiž za zatáčkou převrátil na bok.
Ahoj, jaký je pls aktuální stav hřiště? Na webu jsem našel info z konce října, je stále platné? Zajímá mě konkrétně období mezi svátky, jestli bude možné jít si zahrát (samozřejmě pokud nebude sníh/námraza) a jestli jsou i v zimě letní greeny? Předem díky za info.
Ahoj, jaký je pls aktuální stav hřiště? Na webu jsem našel info z konce října, je stále platné? Zajímá mě konkrétně období mezi svátky, jestli bude možné jít si zahrát (samozřejmě pokud nebude sníh/námraza) a jestli jsou i v zimě letní greeny? Předem díky za info.
Za měsíc a kousek načnu těžko uvěřitelných 14. rok, co dohlížím na vaše golfové krůčky. Kdy nesměle a s obavami projdete brankou na drivingu a neobratně zkoušíte první odpaly. Kdy se první míč vznese a vy se na mne pyšně otočíte, jestli jsem si všiml. Kdy poznáváte naše hřiště a jeho zákoutí plná křovin, písků a míčkožroutů. Vzděláváte se v pravidlech, získáváte nové přátele, nosíte první turnajové výsledky. A každoroční pohled do seznamu členů je pro mne tím nejkrásnějším vánočním dárkem. Že jsme dokázali během roku potěšit a pobavit takové množství lidí. A podobný dárek můžete dát svým blízkým i vy...
...vezměte obálku a dejte do ní týčko a dopis. Osobní, ručně psaný. A popište v něm svou lásku ke golfu. Podělte se o to, co vás na něm baví a proč vás naplňuje. A proč byste chtěli, aby jej zkusili i oni. A pozvěte je na náš driving, kde jim vy osobně ukážete to, co jste v minulosti zažili vy. Že jim budete mentorem a pomocníkem.
Udělejte rok 2025 tím, kdy budete tvořit nové golfové zážitky a vzpomínky. Tentokrát v ještě lepší společnosti...
A budete-li potřebovat pomoci, neváhejte se na mne kdykoli obrátit!