Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Na dvojce odpaliště dole? To jsem měl v neděli kliku, že bylo nahoře..

Na dvojce odpaliště dole? To jsem měl v neděli kliku, že bylo nahoře..
Stejne jakona 4ce s nimi hybeme pro vetsi kvalitu a pestrost hry…

Celý tento týden u nás probíhá výuka golfu a seznámení s provozem pro žáky Gymnázium a SOŠ Rokycany. Je fantastické, co mohou děti dnes v rámci výuky zkoušet a poznat!

IMG_5843.webp
IMG_5845.webp
IMG_5852.webp
IMG_5856.webp

Upraveno:
Začínáme sbírat zájemce o zájezd do Turecka 2025:

Ja bych jel! Jen teda moc Horehledskych tvari neznam, takze by bylo fajn, aby jelo i par jamkaru!
Chysta se nekdo?

A klidne bych jel uz letos :-)

Ja bych jel! Jen teda moc Horehledskych tvari neznam, takze by bylo fajn, aby jelo i par jamkaru!
Chysta se nekdo?

A klidne bych jel uz letos :-)
Posli mi mail a zaradim te do kontaktu:-)

Ahoj, jaký je pls aktuální stav hřiště? Na webu jsem našel info z konce října, je stále platné? Zajímá mě konkrétně období mezi svátky, jestli bude možné jít si zahrát (samozřejmě pokud nebude sníh/námraza) a jestli jsou i v zimě letní greeny? Předem díky za info.

Ahoj, jaký je pls aktuální stav hřiště? Na webu jsem našel info z konce října, je stále platné? Zajímá mě konkrétně období mezi svátky, jestli bude možné jít si zahrát (samozřejmě pokud nebude sníh/námraza) a jestli jsou i v zimě letní greeny? Předem díky za info.
Vše na webech a Tycku je aktuální - fee 300 Kč přes samoodbavení, hra na letní greeny, drobně zkrácená odpaliště.

Za měsíc a kousek načnu těžko uvěřitelných 14. rok, co dohlížím na vaše golfové krůčky. Kdy nesměle a s obavami projdete brankou na drivingu a neobratně zkoušíte první odpaly. Kdy se první míč vznese a vy se na mne pyšně otočíte, jestli jsem si všiml. Kdy poznáváte naše hřiště a jeho zákoutí plná křovin, písků a míčkožroutů. Vzděláváte se v pravidlech, získáváte nové přátele, nosíte první turnajové výsledky. A každoroční pohled do seznamu členů je pro mne tím nejkrásnějším vánočním dárkem. Že jsme dokázali během roku potěšit a pobavit takové množství lidí. A podobný dárek můžete dát svým blízkým i vy...

...vezměte obálku a dejte do ní týčko a dopis. Osobní, ručně psaný. A popište v něm svou lásku ke golfu. Podělte se o to, co vás na něm baví a proč vás naplňuje. A proč byste chtěli, aby jej zkusili i oni. A pozvěte je na náš driving, kde jim vy osobně ukážete to, co jste v minulosti zažili vy. Že jim budete mentorem a pomocníkem.

Udělejte rok 2025 tím, kdy budete tvořit nové golfové zážitky a vzpomínky. Tentokrát v ještě lepší společnosti...

A budete-li potřebovat pomoci, neváhejte se na mne kdykoli obrátit!

S přáním krásných svátků Martin

daruj_tycko.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom