Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Mám z hřiště velikou radost, krásně se na něm hraje a nyní je přesně takové, jaké bych ho chtěl mít pořád! A protože se o to rád podělím, tak každý jamkař má ode mne jako dárek jednu hru zadarmo! Dejte mi vědět, kdy dorazíte a zařídím to. Budu moc rád, když si hru užijete!
Dorazím v červenci v rámci výjezdu našeho klubu!Vím, že jsem pravděpodobně lehce zaujatý, ale:
Pokud jste někdy uvažovali o hře u nás, nemůžete si aktuálně vybrat lepší stav hřiště. Za 9 let co v Hořehledech sem nebylo v lepším stavu - je nádherně zelené, měkké a šťavnaté. Stromy jsou už krásně obaleny listím, šeříky a kaštany kvetou. Díky husté trávě máme na 90% hřiště krásné měkké FW a na naše poměry husté a kousavé roughy. Greeny jak je zvykem nepatří k nejrychlejším, přesto si myslím že jedou slušně a především - jsou konzistentní a snad krom 1. greenu (tam máme holá místa) jsou naprosto bezchybné a krásné na pohled. Ostatní herní plochy jsou vystříhané, dobře se v nich míčky hledají, přesto už tvoří plánovanou podobu parkového hřiště s oddělenými FW.
Mám z hřiště velikou radost, krásně se na něm hraje a nyní je přesně takové, jaké bych ho chtěl mít pořád! A protože se o to rád podělím, tak každý jamkař má ode mne jako dárek jednu hru zadarmo! Dejte mi vědět, kdy dorazíte a zařídím to. Budu moc rád, když si hru užijete!
Dorazím v červenci v rámci výjezdu našeho klubu!
No to je pech, to budu muset přijet ještě jednou, potřebuju vyčerpat i voucher na dlabanec. Škoda, že máš příští týden plno.Tam máš hru zadarmo:-D
No to je pech, to budu muset přijet ještě jednou, potřebuju vyčerpat i voucher na dlabanec. Škoda, že máš příští týden plno.
Hele, tak to domluvíme a spácháme něco společně. Co ty na to?No to je pech, to budu muset přijet ještě jednou, potřebuju vyčerpat i voucher na dlabanec. Škoda, že máš příští týden plno.
Nádhera!! Koukám, že sis s tím docela vyhrál@JanKostalCZE přijede o víkendu! Hrát a fotit. Poručil si ostré kontury. Tak jsem vzal nůžky na nehty a obešel hřiště. Je to ok, Honzo?
Zobrazit přílohu 7344Zobrazit přílohu 7345Zobrazit přílohu 7346
Nádhera!! Koukám, že sis s tím docela vyhrál
A bude hrát, nebo si jen hrát?
vsechno bude!!A bude hrát, nebo si jen hrát?
Cekaji na vas nejen fotky, ale i videa
Zobrazit přílohu 7354