- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Njn, vzpomněl jsem si, ze tady budu ještě jíst..He...posera to vyndal jeste driv, nez jsem mu vylil pivo na hlavu[emoji1][emoji106]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Njn, vzpomněl jsem si, ze tady budu ještě jíst..He...posera to vyndal jeste driv, nez jsem mu vylil pivo na hlavu[emoji1][emoji106]
NechápuTak pro zlepseni nalady a trochu taky pro vysvetleni, proc se nekdy mene usmivam - mame tu firemni skoleni. A pri uklidu salonku jsem zjistil, ze ty lidi ze skoleni si prinesly svoji pipu a narazili svuj sud a chodej to tam lemtat behem vecera, kdy ja tu normalne obsluhuju.
A maji aspon Plzen? Aby tomu dali korunu....
Smutne..Netusim, nemel jsem silu to zjistovat. Dle navodu @Sarkafarka jsem si vzal sefa stranou a v klidu a diplomaticky jsem mu vysvetlil, ze se mi to nelibi. Potom co zacal blekotat, ze si prece pronajal salonek a ten nema s hospodou nic spolecneho, a ze si tam vlastne muze delat co chce, jsem to nevydrzel a rek mu, ze je kokot jestli to mysli vazne a jestli to neuklidi do 10 vterin, tak ho i z celou firmou vykopu na naves. Takze tu ted sedi dvacet 120 kg chlapu, cucaj Kozla a zle si me prohlizej. Kdybych uz nenapsal, najdete me pravdepodobne uslapanyho na 1. greenu...
Všiml jsem si nabídku Hořehledy na členství atd. Je opravdu pěkně vymyšlená, ale možná je v ní chyba, předpokládám, že odpuštění poplatků se týká spíše roku 2020 a ne (zbytku) roku 2019. https://golf.cz/zpravy-z-klubu/vanocni-darky-z-horehled/
Škoda, že to mám tak z ruky, jako druhé členství bych to bral. Už jenom proto, abych ti tam mohl pravidelně po povedených drivech prohánět slepice za plotem.Všiml jsem si nabídku Hořehledy na členství atd. Je opravdu pěkně vymyšlená, ale možná je v ní chyba, předpokládám, že odpuštění poplatků se týká spíše roku 2020 a ne (zbytku) roku 2019. https://golf.cz/zpravy-z-klubu/vanocni-darky-z-horehled/
Nasyp do bílého vína trošku hypermangánu a bude z něj červenéKdyž jsem ten ambasador, tak si tu jen tak něco odložím:
Svatomartinské pohoštění je pro naši restauraci největší organizovanou akcí za celý rok. Připravuje se 2,5 měsíce předem, ladí se menu, hotel, skladba vín, dezerty, personál. Na páteční taneční večer je u nás běžně skoro 100 hostů, kteří obsadí celou restauraci i salonek. Stará se o ně 10 lidí personálu. Je plný hotel.
No a 24 hodin před začátkem zjistíte, že dodavatel omylem prohodil červená a bílá vína. Což by byl celkem slušný problém. Když si ale uvědomíte, že letos děláme akci o týden později než všichni ostatní a tudíž jsou všechna vína pryč, tak má ten problém úplně jiné rozměry...:-D.
Edit: Tudíž poměrně akutně sháním štětku a kýbl červené barvy!
Když jsem ten ambasador, tak si tu jen tak něco odložím:
Svatomartinské pohoštění je pro naši restauraci největší organizovanou akcí za celý rok. Připravuje se 2,5 měsíce předem, ladí se menu, hotel, skladba vín, dezerty, personál. Na páteční taneční večer je u nás běžně skoro 100 hostů, kteří obsadí celou restauraci i salonek. Stará se o ně 10 lidí personálu. Je plný hotel.
No a 24 hodin před začátkem zjistíte, že dodavatel omylem prohodil červená a bílá vína. Což by byl celkem slušný problém. Když si ale uvědomíte, že letos děláme akci o týden později než všichni ostatní a tudíž jsou všechna vína pryč, tak má ten problém úplně jiné rozměry...:-D.
Edit: Tudíž poměrně akutně sháním štětku a kýbl červené barvy!
Mně přijde úplně neskutečné, že bylo minulý víkend možné beztrestně podávat Svatomartinské víno, když ještě nebylo 11.11. Připomíná mi to Black Friday, ten je u prodejců také každý den...