- Jméno
- Jiří
- Klub
- GC Čechie
- HI (HCP)
- 5,0
Reagoval jsem zájmem o tuto statistiku, protože mě zajímalo, jak moc je relevantní býti domácím hráčem. Je mi jasné, že ti co nehrají turnaje ve statistice nebudou. Hřiště jsem hrál a byla by to docela zajímavá informace, možná fakt jen pro mě, ale byl jsem v dotazu slušný.Já jsem pochopil, co po mě chceš. A už 3x jsem ti napsal, že taková statistika je zcela k ničemu, protože ji ovlivňuje velké množství faktorů, které se zlepšením statistik hřiště buď nesouvisí a nebo jsou zavádějící. Protože v té statistice se mimo jiné projeví:
- 25 nových členů klubu z projektu Kokšíňáci, kteří s golfem začali de facto v září 2019
- velmi intenzivní práce s pokročilou mládeží a zahájení jejich turnajového života
- odchod několika klubových reprezentantů se single HCP do jiných klubů
Mám 300 členů klubu, kteří turnaje vůbec nehrají. Mám desítky členů klubu, kteří dokonce nehrají vůbec. Mám desítky členů, kteří hrají turnaje jinde, ale u mne ne.
Takže když ti řeknu, že v rámci tvé statistiky došlo k zlepšení průměru HCP u členské základny o 3,5 bodu, co z toho vyvodíš? A když ti řeknu, že došlo ke zhoršení HCP o 4 body, co vyvodíš z toho?
V mém komentáři jsem ani nechtěl řešit odchody a příchody, to je běžná věc.
Přesto všechno co jsem se dočetl vám fandím, protože vaše snaha je těžší(záslužnější), než třeba v Praze.
Co se týče Kokšíňáků, OK skvělá práce, třeba právě u nich by zlepšení HI mohlo být zajímavé sledovat. Nicméně jsem napsal poslední post co se tabulek týče.
Mějte v Hořehledech krásného Silvestra a užijte Novoročního odpalu.