Asi by bylo prospěšnější, kdyby zavřela Strakovku, resp. její osazenstvoTo držím palec, právě policie zavřela celej Bedřichov
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Asi by bylo prospěšnější, kdyby zavřela Strakovku, resp. její osazenstvoTo držím palec, právě policie zavřela celej Bedřichov
Jj.....to se dalo čekat. Ale do Bedřichova jsem se necpal ani před covidem, tam se můsí vstávat a vyjíždět ještě za tmy, aby tam člověk zaparkoval (za 200,-kč)....a takovej magor zase nejsem. Já většinou (když teda není sníh v nižších polohách) využívám pohodovej bezplatnej parking u zastávky v Tanvaldu....a pak nahoru zubačkouTo držím palec, právě policie zavřela celej Bedřichov
To je boží!!!Dospěli jsme k názoru, že i poháry na golfové turnaje mohou mít duši. Ty naše ji získávají v chráněné dílně Domov U Rybníka ve Víceměřicích. Na každý z našich 5ti major turnajů nám navrhli a ručně vyrobí z keramiky tématické poháry - Prezidentský pohár (s knírem), Hořehledská myš, Brdský pohár (vlnky jako kopečky)...no není to paráda?!
Zobrazit přílohu 15619Zobrazit přílohu 15620Zobrazit přílohu 15621
Tak takovej pohár vyhrát, to je pecka!!!!Dospěli jsme k názoru, že i poháry na golfové turnaje mohou mít duši. Ty naše ji získávají v chráněné dílně Domov U Rybníka ve Víceměřicích. Na každý z našich 5ti major turnajů nám navrhli a ručně vyrobí z keramiky tématické poháry - Prezidentský pohár (s knírem), Hořehledská myš, Brdský pohár (vlnky jako kopečky)...no není to paráda?!
Zobrazit přílohu 15619Zobrazit přílohu 15620Zobrazit přílohu 15621
inspirace u @MarekS. ?Vrhnul jsem se na tvorbu nových webovek resortu. Nejsem zdaleka u konce, ale když budete mít chuť na to mrknout a dát mi vědět vaše názory a připomínky, budu moc rád.
Někdo šel hrát bez zaplacení fee...Už delší čas se stahovala mračna a bylo více než jisté, že to někdo odnese...
Zobrazit přílohu 15693
To na COVID nevypadá - neslyšel jsem o odběru vzorků nožemUž delší čas se stahovala mračna a bylo více než jisté, že to někdo odnese...
Zobrazit přílohu 15693
Vypadá to skvěle!
Zajímavě pojatý indoor
virtuální, ne asiZajímavě pojatý indoor
Krásný.
Prosimtě, připomeň mi, až si budu doma v hypotetické budoucnosti vyjednávat se ženou indoor s barem a vnitřní grýn, že za Tebou pro radu, jak to prosadit, chodit nemám.