Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kolem 6 měsíců...Jak jsou staré?
Proč je urážíš?No,jsou to trochu příšerky s. r. o., ale rozhodně jsou dost fotogenické. Skoro by se mi chtělo říct, že ten výraz do objektivu mají po tobě
Ty jsi se ze začátku cukal, že ti dali na okno mříž?Presně před 10ti lety jsem dostal svou první vlastní kancelář...10 let se snažím Hořehledy vtisknout do života lidí, co je navštěvují...tvořit zážitky, vzpomínky,...díky moc za tu příležitost a díky, že mi s tím pomáháte!
Zobrazit přílohu 15966
Jj, báli se mě pustit mezi lidi. A děkuji!Ty jsi se ze začátku cukal, že ti dali na okno mříž?
Máš si vozit vlastní vybavení a nastřikat si svou stopu
Tak jsem dnes z donuceni poprve navstivil Horehledy. A musim uznat, ze hriste je fajn a na to, ze je konec unora, tak greeny v super kondici. Mekci, ale fakt dobry. Jediny co bych vytknul, jsou dost spinavy, respektive vybledly a tudiz obcas neviditelny praporky, hlavne na jamce c.3 a 6 jsem pri prvni devitce nebyl schopen zaregistrovat kde je vlajka, tudiz ani jsem netusil kde je green. Jinak fajn zazitek za prima penize !!
Pochvala je zasloužená, o tom žádná. Jinak k těm fanglím, určitě zvaž jestli na obě jamky myslím 3 a 6, je neudělat ještě vyšší !!! Tak půlmetr navíc by se hodil.Děkujeme za návštěvu i pochvalu i výtku - nové praporky na letošní rok jsou již ve výrobě, v pondělí jsem to zadával. Tyhle zimní jsou totiž už i dost potrhané. Holt nás počasí zase předběhlo.
Pochvala je zasloužená, o tom žádná. Jinak k těm fanglím, určitě zvaž jestli na obě jamky myslím 3 a 6, je neudělat ještě vyšší !!! Tak půlmetr navíc by se hodil.
Je pravda ze na 6ce je to vetsi problem, ale i tak, kdyz odpalis na 3ce (zona cervene kolecko) tak aby jsi zahlidl fangli musis jit do mista 1., ale kdyby byla vyssi tyc a viditelnejsi praporek, tak staci par kroku do mista 2. . Nejvyssi tyc jsem zazil na Slapech na 12ce, tam je teda vysoka hooodne, ale asi si ji museli udelat sami.Proč myslíš na 3ce? Tam je dobře vidět, respektive tam vyšší dle mého moc nepomůže. Na 6ce a 8ce jsou ty nejdelší co se dělají...
Je pravda ze na 6ce je to vetsi problem, ale i tak, kdyz odpalis na 3ce (zona cervene kolecko) tak aby jsi zahlidl fangli musis jit do mista 1., ale kdyby byla vyssi tyc a viditelnejsi praporek, tak staci par kroku do mista 2. . Nejvyssi tyc jsem zazil na Slapech na 12ce, tam je teda vysoka hooodne, ale asi si ji museli udelat sami.
dík, ty dovedeš podpořitMusíš na trojce hrát jako @mkopcak asi nahoru. Pak ji vidíš - tim chci říct, že tvůj požadavek se obávám má snížené šance na úspěch. :-D
Jinak taky jsem ty praporky řešil. Nejvíc asi na šestce. Jak se přestala vyndavat vlajka, tak jiný problém. Musíš dojít skoro až úplně nahoru, aby si viděl, že na grýnu nikdo není. Předtím se to dalo odhadnout lépe - nebyla vidět praporková tyč. Taky mě tam ale vadilo, že není dobře vidět zespodu.
Z místa 2 je vidět celý green, takže i vlajka. Delší tyč netřeba. S výraznější vlajkou souhlasím, ale @mkopcak psal, že tohle jsou zimní praporky a nové jsou na cestě..Je pravda ze na 6ce je to vetsi problem, ale i tak, kdyz odpalis na 3ce (zona cervene kolecko) tak aby jsi zahlidl fangli musis jit do mista 1., ale kdyby byla vyssi tyc a viditelnejsi praporek, tak staci par kroku do mista 2. . Nejvyssi tyc jsem zazil na Slapech na 12ce, tam je teda vysoka hooodne, ale asi si ji museli udelat sami.