Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dík za nápad. Je to sice dost hnusné, ale asi funkční. Já to prozatím vyřešil tak, že jsem odpaliště zavřelViděl jsem nedávno úpravu kovových schodů proti uklouznutí (viz. obrázek). Bude to docela levné řešení a mohlo by to fungovatZobrazit přílohu 17207
to je dobrej nápad, pošli to do Bílýho Domu, vyděláš balík #bidenfallsViděl jsem nedávno úpravu kovových schodů proti uklouznutí (viz. obrázek). Bude to docela levné řešení a mohlo by to fungovatZobrazit přílohu 17207
Jsi neříkal, že budeš přidávat vodní překážky
Neměl bys to zavlažování občas vypnout?
Strženej závit!Neměl bys to zavlažování občas vypnout?
Greenovačka ujela ze zázemí přesně 4 metry, ostatní jsme ani nezkoušeli:-DKonečně hřiště bez těch debilních bunkerů! Z nich hrát neumím. Za mě ok.
A ta tráva, ta bude štavnatá! Až tedy půjde posekat a jestli někdy uschne.
A taky bez těch debilních grýnů, ne?Konečně hřiště bez těch debilních bunkerů! Z nich hrát neumím. Za mě ok.
A ta tráva, ta bude štavnatá! Až tedy půjde posekat a jestli někdy uschne.
Celkově je z toho debilního hřiště spíše aquapark!A taky bez těch debilních grýnů, ne?
Hele, mlžíš zbytečně. Vidím jasné znaky vetřelce. Konečně je jasná podoba legendárního Hořehledskýho Míčkožrouta!Když nečerpám vodu z přetékajících bunkerů a nehledám po internetech aktuální proticoronavirová opatření, tak si hraju se slepičí DNA. Tahle je křížená s netopýrem, myší, emu, lamou a velociraptorem!
Zobrazit přílohu 22191
Kecá, dneska jsem to viděl na vlastní oka, vůbec se o to nestará, pokud teda není ženská nebo malý kluk, ti v tom hospodářství byli..Když nečerpám vodu z přetékajících bunkerů a nehledám po internetech aktuální proticoronavirová opatření, tak si hraju se slepičí DNA