- Autor vlákna
- #1.041
Je to krásná změť paradoxů, to golfové hřiště. Jsou místa, kde nám ta voda chybí celoročně. A stejně tak jsou ta, kde jí je často víc, než potřebujeme…Odvodňujete? A já si myslel, že byste potřebovali spíš zavlažovat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to krásná změť paradoxů, to golfové hřiště. Jsou místa, kde nám ta voda chybí celoročně. A stejně tak jsou ta, kde jí je často víc, než potřebujeme…Odvodňujete? A já si myslel, že byste potřebovali spíš zavlažovat
Tak proč ne, vypadá to pěkně........ale kam s autama?? Podzemní parkoviště?
Na navsi mame dalsi velkeTak proč ne, vypadá to pěkně........ale kam s autama?? Podzemní parkoviště?
Kdybych neviděl ty fotky, tak bych řekl že to není možné aby byl někdo takový blb.právo šaría by se hodiloObčas je ta práce tak nějak méně zábavná. Třeba v momentě, kdy vám nějaké nenechavé hovado chce ukrást auto na sbírání míčků. A protože je neschopný i v tomhle, tak ho aspoň převrátí, zničí sběrač a vyhrabe motor…
Zobrazit přílohu 28782Zobrazit přílohu 28783
Co jsem koukal, tak katalyzator se vykupuje za 1000-2000 Kč, bude záležet na značce vozu. Policajty to nijak nezaskočilo, prý to řeší skrz celou republiku, jsou to často organizované skupiny…Neuvěřitelný. Dost by mě zajímalo, co za to stálo - to auto mělo nějakou součástku ze zlata? Rozbít okýnko je jedna věc... ale obrátit celé auto, abych se dostal k podvozku. Děs
Dokud se budou katalyzátory volně vykupovat, tsk se budou krást. Je to stejné jako s barevnými kovy.Co jsem koukal, tak katalyzator se vykupuje za 1000-2000 Kč, bude záležet na značce vozu. Policajty to nijak nezaskočilo, prý to řeší skrz celou republiku, jsou to často organizované skupiny…
Tak tomu říkám dokonalý progres Stránky jsou super a dle mého názoru nemají žádnou chybičku Je vidět ta neskutečná práce a zapálení při jejich tvorbě Všem co se na jejich tvorbě podíleli tleskám a gratuluji Dobrá práce MartineDalší fáze rozvoje webové prezentace je spuštěna - hotel Pod Kokšínem má nové webové stránky. Budu moc rád, pokud si najdete chvilku a otestujete a pokud narazíte na nějakou chybu, nesmysl nebo nedokonalost, dejte mi vědět. Díky!
Good job !!!!!Další fáze rozvoje webové prezentace je spuštěna - hotel Pod Kokšínem má nové webové stránky. Budu moc rád, pokud si najdete chvilku a otestujete a pokud narazíte na nějakou chybu, nesmysl nebo nedokonalost, dejte mi vědět. Díky!
Prolezl jsem ti je celý a dávám pochvalu. Přehledný, barevně čitelný. Našel jsem všechno, co by člověk pravděpodobně potřeboval najít. Pochvala!Další fáze rozvoje webové prezentace je spuštěna - hotel Pod Kokšínem má nové webové stránky. Budu moc rád, pokud si najdete chvilku a otestujete a pokud narazíte na nějakou chybu, nesmysl nebo nedokonalost, dejte mi vědět. Díky!
To už jsem objevil, že nefunguje proklik na hřiště. Díky! Ekopark spustili cca před hodinou, to jsem ani nevěděl