Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dobrá práce MartineJa vás varoval, že to jednou rozvořu!
Zobrazit přílohu 29387Zobrazit přílohu 29388Zobrazit přílohu 29389Zobrazit přílohu 29390Zobrazit přílohu 29391
Nebyly po tom vejce na hniličku Martine ???Čert jezdil na koze…
Moje nová oblíbená hračka - Démon alias Reelmaster 6700D. Tenhle diblík o váze 1,8 tuny má díky 7 vřetenům záběr 3,5m a dokáže tak posekat hektar trávníku rychlejc než @requo zahraje svůj trojputt na prvním greenu!
Zobrazit přílohu 29671
Presunu reakci sem, snad to nevadi. Z toho mam teda fakt radost. Nikdy jsem se po tom nepidil, ale prislo mi to u nas trochu nevhod, tak jsem boty sundal jen jednou na zadnich jamkach v Podborankach a lepsi pocit z tech dvou jamek jsem dlouho nemel. Pak jsem si je radsi vzal, protoze ikdyz jsem naslapoval opatrne a bylo leto a sucho, tak po me byly videt na greenu tapoty. U vas s tim v lete neni problem? I nejen kvuli tomu bych si k vam rad zajelže jsem šel tradičně bos
Vubec s tim neni problem, naopak k tomu lidi vybizim. Ja tak chodim prakticky celej rok, zboznuju ten pocit. Ale jinde bych si to take nedovolil…Presunu reakci sem, snad to nevadi. Z toho mam teda fakt radost. Nikdy jsem se po tom nepidil, ale prislo mi to u nas trochu nevhod, tak jsem boty sundal jen jednou na zadnich jamkach v Podborankach a lepsi pocit z tech dvou jamek jsem dlouho nemel. Pak jsem si je radsi vzal, protoze ikdyz jsem naslapoval opatrne a bylo leto a sucho, tak po me byly videt na greenu tapoty. U vas s tim v lete neni problem? I nejen kvuli tomu bych si k vam rad zajel
Jinak zrovna v Podbořánkách bych si myslel, že by to taky neměl být problém, mají podobnou domáckou atmošku jako my. Ale určitě bych se příště na recepci zeptal.Presunu reakci sem, snad to nevadi. Z toho mam teda fakt radost. Nikdy jsem se po tom nepidil, ale prislo mi to u nas trochu nevhod, tak jsem boty sundal jen jednou na zadnich jamkach v Podborankach a lepsi pocit z tech dvou jamek jsem dlouho nemel. Pak jsem si je radsi vzal, protoze ikdyz jsem naslapoval opatrne a bylo leto a sucho, tak po me byly videt na greenu tapoty. U vas s tim v lete neni problem? I nejen kvuli tomu bych si k vam rad zajel
Otázka je, co je lepší?