Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jsi se zamiloval , ale musím uznat že vypadají docela sexy. A malý dotaz - ty vykouslý (zubatý) ferveje jako třeba na 4-ce nebo 3-ce zůstanou nebo to plánuješ trochu vyhladit?
Definuj vykously/ zubaty…ty vykouslý (zubatý) ferveje jako třeba na 4-ce nebo 3-ce zůstanou nebo to plánuješ trochu vyhladit?
žlutá linie - (zubatá, vykouslá) a červená linie - vyhlazenáDefinuj vykously/ zubaty
Obloučky krajů FW jsme měli vždy, viz např. foto od @JanKostalCZE z roku 2019 a považuji je za velmi pěkné, tzn. na tom určo nic měnit nebudeme...žlutá linie - (zubatá, vykouslá) a červená linie - vyhlazená
v klidu, jen jsem se zeptal Zdálo se mi že to na 3-ce a na 4-ce dřív nebylo tak zubatý.Obloučky krajů FW jsme měli vždy, viz např. foto od @JanKostalCZE z roku 2019 a považuji je za velmi pěkné, tzn. na tom určo nic měnit nebudeme...
Pro hráče asi fajn. Pro jamku už tak asi ne. Proč?Aby se líný hořehledský golfista neunavil ohýbáním pro míček…
a tohle je ještě vyšší level
Je to klidne mozne, ale kdyz mne o to nekdo pozada, byl bych vul, kdybych mu nezkusil vyhovet….Pro hráče asi fajn. Pro jamku už tak asi ne. Proč?
Z mých pozorování vychází asi taková statistika:
Ze 100 dohraných míčů do jamky je 60 při odstraněné praporkové tyči a 40 s tyčí v jamce.
Z těch 40 se 35 hráčů pro míč sehne a z jamky ho vytáhne. (Zbylých 5 se snaží vytrhnout tyč z jamky tak, aby míček sám vyskočil.)
Takže zde uvedená pomůcka způsobí, že 35x ze 100 bude praporková tyč z jamky vytažena zbytečně navíc a stejným poměrem zbytečně bude docházet k většímu opotřebení jak konce praporkové tyče tak i vnitřní části konstrukce jamky (tzv. patizonu), která drží praporkovou tyč ve správné poloze. Takže o to dříve bude nutné praporkovu tyč a hlavně jamku vyměnit.
(sarkasmus s úsměvem)
Kloboucek jest gumovy a po greenu jezdi tunove sekacky a chodi 150 kg borci…Spíš bych se bál, že pokládáním tyče na green s tímto kloboučkem se časem zlomí nebo se grýn prořeže.
Jsem zvědav na zkušenosti
Jsem potěšen tím, že na nás 150 kg chlapečky neustále myslíšKloboucek jest gumovy a po greenu jezdi tunove sekacky a chodi 150 kg borci…