- Autor vlákna
- #1.421
Děláš jako bys tam nikdy nehrál:-DCo to je za novou fairway vedle sedmičky?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Děláš jako bys tam nikdy nehrál:-DCo to je za novou fairway vedle sedmičky?
A zase nebudou mít chudáci zahradníci a údržba co žrát.100% hořehledských nízkosekaných ploch (vyjma greenů) je obhospodařováno automatickými sekačkami.
A kolik toho sežralli?Trochu autosekačkových statistik za 14 dní provozu:
Tři stroje za tu dobu sekali plných 420 hodin, dalších 62 hodin “promrhali” přejezdy mezi plochami. Najezdili u toho 1143 km a v nabíječce byli celkem 115 hodin!
Tak ty stroje mají mužská jména, takže to jsou vlastně kluci sekáči.Chlapci, stroje sekaly, promrhaly, najezdily, byly a sežraly. Nechal bych Vás být, ale 5 ks je na mne po Velikonocích moc ...
To by mě také zajímalo, plus za jak dlouho se dá takhle udělat celá údržba všech fw? Dalo by se je třeba pouštět přes noc aby ráno bylo hřiště v perfektně střižené a bylo by to zároveň bezpečné?A kolik toho sežralli?
Tak ony/ oni samozřejmě jedou celou noc. Aktuálně sekáme některé FW 2x týdně, některé 3x týdně a uvidíme, jak to bude, až se pořádně oteplí. Všechna odpaliště sekáme dokonce každou noc. Roughy 1x týdně. A k tomu driving, ten té velké sekačce zabere skoro celý den.To by mě také zajímalo, plus za jak dlouho se dá takhle udělat celá údržba všech fw? Dalo by se je třeba pouštět přes noc aby ráno bylo hřiště v perfektně střižené a bylo by to zároveň bezpečné?
Tak pokud znáš velikost baterie, z kolika % na kolik % se nabíjejí a jaký je denní poměr nabíjení vers. sekání resp. počet nabíjeni, tak se spotřeba dá dost přesně spočítat (jen je třeba nezapomenout na ztráty při nabíjení cca 10%).Tak ony/ oni samozřejmě jedou celou noc. Aktuálně sekáme některé FW 2x týdně, některé 3x týdně a uvidíme, jak to bude, až se pořádně oteplí. Všechna odpaliště sekáme dokonce každou noc. Roughy 1x týdně. A k tomu driving, ten té velké sekačce zabere skoro celý den.
Kolik reálně sežerou elektřiny netuším, separé měřák tam nemáme. Dle dodavatele ta velká spotřebuje za cca 15 000 Kč/ rok, ty malé zhruba polovinu.
To je dobré info.A k tomu driving, ten té velké sekačce zabere skoro celý den.
Ta velká má pod sebou lištu a odhrnuje je stranou...To je dobré info.
Jak si mimochodem poradí s míčky v trávě?
Jako jo, baví mě to…ale abych sledoval tohle, na to mám své práce dost.Tak pokud znáš velikost baterie, z kolika % na kolik % se nabíjejí a jaký je denní poměr nabíjení vers. sekání resp. počet nabíjeni, tak se spotřeba dá dost přesně spočítat (jen je třeba nezapomenout na ztráty při nabíjení cca 10%).
Nemá ani boty, ani kapsy, ani označený balony - je to vzorný syn svého otce:-DUž má malej Roman boty, nebo hraje furt v pantoflích?
To je stav před (poslední chvíle odpočinku), nebo po? Také to může být trénink psychické a fyzické odolnosti na další turnaj.