Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stejne jakona 4ce s nimi hybeme pro vetsi kvalitu a pestrost hry…Na dvojce odpaliště dole? To jsem měl v neděli kliku, že bylo nahoře..
Hlavně ta pestrost. Když si to v hlavě konečně srovnám a náááhodou to dostanu na grýn, tak je změna důležitá na trénink psychické odolnosti.Stejne jakona 4ce s nimi hybeme pro vetsi kvalitu a pestrost hry…
Super práce Vaše Veličenstvo Počin, který mohou ostatní resorty jen závidět Martine @mkopcak
Buginy pobraly sotva půl tuny...Ach jo, kdybych vyjel už dopo, mohl jsem si nasbírat
Řidič nevybral zatáčku, stovky plechovek s limonádou se vysypaly do příkopu - iDNES.cz
Stovky plechovek Coca-Coly se v pátek ráno vysypaly do příkopu nedaleko Hořehled na Plzeňsku. Kamion, který je převážel, se totiž za zatáčkou převrátil na bok.www.idnes.cz
Ano, mám rád rum s colou, samozřejmě odděleněBuginy pobraly sotva půl tuny...
Ja bych jel! Jen teda moc Horehledskych tvari neznam, takze by bylo fajn, aby jelo i par jamkaru!Začínáme sbírat zájemce o zájezd do Turecka 2025:
Hořehledy do Turecka 2025 | PilsnerGolf Resort Hořehledy
Že bych se pro vás rozkrájel už víte. A teď už víte i to, že bych vás rád v roce 2025 vzal do Turecka...www.golf-horehledy.cz
Posli mi mail a zaradim te do kontaktuJa bych jel! Jen teda moc Horehledskych tvari neznam, takze by bylo fajn, aby jelo i par jamkaru!
Chysta se nekdo?
A klidne bych jel uz letos
Vše na webech a Tycku je aktuální - fee 300 Kč přes samoodbavení, hra na letní greeny, drobně zkrácená odpaliště.Ahoj, jaký je pls aktuální stav hřiště? Na webu jsem našel info z konce října, je stále platné? Zajímá mě konkrétně období mezi svátky, jestli bude možné jít si zahrát (samozřejmě pokud nebude sníh/námraza) a jestli jsou i v zimě letní greeny? Předem díky za info.
Znáš tamniho manažera?No, to 14. místo by chtělo vylepšit a budou to samý TOPy.