Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

ČR - Západ Hořehledy

Hořehledy v letošním roce navázaly spolupráci s Czech Ladies Golf Association a získaly tak záštitu nad svou Ladies tour. Zároveň celkové vítězky letošního ročníku (první 3 místa) získají členství v CLGA na rok 2026 zdarma!

IMG_8374.webp

Upraveno:
Což o to, naše hřiště je krásné a tuze malebné. Ale střílet míče do stále stejného rybníka a pokaždé na 8ce zahrát trojputt také nebaví donekonečna. Tak jsme dali hlavy dohromady a vymysleli, že si v rámci naší široké hořehledské rodiny uděláme společný golfový výlet. A když už to organizujeme, tak pořádně - vyrazíme do nejkvalitnějšího golfového areálu v ČR, do Panorama Golf Resortu Kácov!

254950503.webp

Takže Hořehledští s 19. jamkou do Ostravice nejedou ... 🙈
Já myslim že je jen dobře, když si můžeš vybírat. A bohužel ten kalendář není nafukovací...

Já myslim že je jen dobře, když si můžeš vybírat. A bohužel ten kalendář není nafukovací...

Mohl bych se za váma stavit na hru a pokec. Přeci jen to mám za rohem.:)

Mohl bych se za váma stavit na hru a pokec. Přeci jen to mám za rohem.:)
To klidně můžeš, byť já tedy budu v Hořehledech, protože mám ve stejném termínu tréninky:-).

To klidně můžeš, byť já tedy budu v Hořehledech, protože mám ve stejném termínu tréninky:-).

Tak to hned pozbylo na atraktivitě.
To si spíš dojdu zahrát s maršálama. To bude letos v Kácově taky ne?

Tak to hned pozbylo na atraktivitě.
To si spíš dojdu zahrát s maršálama. To bude letos v Kácově taky ne?

Ne.

"Prestižní kurz pro maršály golfových resortů, organizovaný Českou asociací golfových maršálů s podporou České golfové federace, se uskuteční 26. a 27. března 2025. Šestnáctý ročník tohoto kurzu proběhne v Golf & Ski Resortu Ostravice pod vedením zkušených lektorů Martina Kopčáka a Honzy Šonky a s asistencí Michala Šatala a Jindry Kotase."

Při jaké to bude příležitosti? Nějaká beseda, ukázka atd?

Při jaké to bude příležitosti? Nějaká beseda, ukázka atd?
Detaily ladíme, ale ano. Plánuji moderované povídání (vyptat se na život profíka, finance, studium v USA,...) - na to se hodně těším, dám si s otázkami práci:-). Navíc dorazí i manažer/ caddy Kuba Mejzlík, takže se budeme moci zeptat na zákulisní věci atd. Pak nějakou ukázku Sářiny hry na drivingu, fotky a podpisy a rád bych, aby si proti dětem v rámci naši Repre tour zahrála na 2. jamce v nearestu BEAT THE PRO.

Detaily ladíme, ale ano. Plánuji moderované povídání (vyptat se na život profíka, finance, studium v USA,...) - na to se hodně těším, dám si s otázkami práci:-). Navíc dorazí i manažer/ caddy Kuba Mejzlík, takže se budeme moci zeptat na zákulisní věci atd. Pak nějakou ukázku Sářiny hry na drivingu, fotky a podpisy a rád bych, aby si proti dětem v rámci naši Repre tour zahrála na 2. jamce v nearestu BEAT THE PRO.
Martine @mkopcak akce bude otevřena i pro takové jako jsem já? Mám volný víkend. Možná bych dorazil. Petr

Martine @mkopcak akce bude otevřena i pro takové jako jsem já? Mám volný víkend. Možná bych dorazil. Petr
V tuto chvili maji prioritni prihlaseni deti, pak uz to bude libovolne do naplneni kapacity. Musim pocitat s tim ze bude hnusne a do zazemi se nam pohodlne vejde cca 50-60 lidi.

Už těžko uvěřitelných 16 let děláme minitour pro nejmenší dětské golfisty v plzeňském kraji...

pinda_cup_2025.webp

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom