Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dívala jsem se večer na výsledky, krásná práce a gratuluji!Včera turnaj Gant 9ka 44 ran, 22 stb., hpc z 30,9 na 28,9☺ A kdybych debil nebyl 3x
v autu, tak to mohlo být ještě lepší
Dívala jsem se večer na výsledky, krásná práce a gratuluji!
Byli jsme na turnaji GANT minule, ale musím říci, že už to není ono...ale tak což, byla jsem druhá, zlepšila jsem, poukázku jsem utratila na novou kšiltovku v Gantu. Tentokrát jsme nešli, protože u nás na hřišti byl třetí ze série Turnaj tří klubů (Osyčina, UNO, Na Vrších) a tak jsme podpořili s klukama klub.Díík, jen doma se tradičně ptali : Kde jsi ten
pohár ukrad
Byli jsme na turnaji GANT minule, ale musím říci, že už to není ono...ale tak což, byla jsem druhá, zlepšila jsem, poukázku jsem utratila na novou kšiltovku v Gantu. Tentokrát jsme nešli, protože u nás na hřišti byl třetí ze série Turnaj tří klubů (Osyčina, UNO, Na Vrších) a tak jsme podpořili s klukama klub.
Na toto existuje jednoducha rada: panske odpalisteTak nevím jestli je to na oslavu nebo k zlosti, na devítce Este se drive dokoulel do vody..
Kynžvart má spálené ferveje, odpaliště, greeny a okolí jsou OK. Když trefíš fervej, tak jsou to rekordní délky. Párkrát jsem dal 300 metrů.Sakra. Na Kynžvart jedu v pondělí.
Btw. Penati v luxusním stavu, stejně tak Black Stork. Půl pobytu v tatrách propršelo, tak to vypadá, že sousedi nedostatkem vody netrpí.
Záleží jestli to na té fairwaji taky zůstane. Co mi je platný že se to prodlouží, když někam do křoví. Kynžvart neznám, budí tam hrát poprvé..Kynžvart má spálené ferveje, odpaliště, greeny a okolí jsou OK. Když trefíš fervej, tak jsou to rekordní délky. Párkrát jsem dal 300 metrů.
Ferveje jsou tam relativně rovné, dopadové plochy většinou viditelné. Trefený střed ferveje nikdy nic neskazí. Ale jednoduché hřiště, zvlášť napoprvé to není. Hodně zdaru. Já tam hraju pak v úterý.Záleží jestli to na té fairwaji taky zůstane. Co mi je platný že se to prodlouží, když někam do křoví. Kynžvart neznám, budí tam hrát poprvé..
Díky.Ferveje jsou tam relativně rovné, dopadové plochy většinou viditelné. Trefený střed ferveje nikdy nic neskazí. Ale jednoduché hřiště, zvlášť napoprvé to není. Hodně zdaru. Já tam hraju pak v úterý.