Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odpovím si sám... . Dnes to opravdu šlo lépe. Sice jen 3pary, ale jedno birdie a žádná pohřbená jamka. Výsledkem bylo 89 ran (nový osobák), 37 stbl a snížení HCP pod 18. To píšu s ohledem na článek od @JirMar, jakože jsem se vymanil z těch 80%, co nikdy nesnížej pod 18.Dneska Slapy. 16 jamek nesnesitelné horko a dvě poslední jamky déšť. Z toho deště jsem měl upřímnou radost, jen moje hole to nějak nepochopily. Ty poslední dvě jamky jsem měl za 17 ran. Celkem jsem zahrál totální šrot dokonce na 5-ti jamkách. Jediným herním pozitivem tak bylo vylepšení osobáku v počtu parů na 18 jamek (tedy 7). Snad to zítra půjde líp.
Ty si přišel o motorkáře..? Za Radeckým jsou krásný serpentiny, užíváme si je taky..Právě jsem dohrál Konopiste.
Včera dEste, dnes Radecky.
Včera 102, dnes 101, bohužel obě hřiště neznámá, dost jsem na to doplácel, k tomu jsem přidal mizernou krátkou hru a patování.
Podle mě nejhezčí jamka č.4 na Radeckem birdie, pak pětka taky birdie. Zbytek několik parů a bogey, ostatní hrůza.
Jak tady někdo kritizoval Krumlov za slepé jamky, na Konopišti je jich tak třikrát víc.
dEste tragické spáleniště, Radecký o dost lepší.
Zjistil jsem, že horší než spáleniště je promočené spáleniště. Oba dny několikrát přerušeno kvůli bouřkám a slejváku.
Na Radecký se rád vrátím až bude v dobrém stavu, na dEste ani zadarmo, nelíbí se mi.
Edit: Co místním opravdu nezávidím je kravál od letadel. Většinu času na hřišti jsem si připadal jak na leteckým dnu. Bylo to snad ještě otravnější než motorkáři v Hořehledech
Voni jsou to jinak milí kluci, ale hrát ... hrát se s nima nedá ...Moc hezký začátek - hrál jsem s Košťál, Lefty a Helldriver. Nejhorší kolo sezóny... [emoji23][emoji23][emoji23]
Jaj, tak tim to je, ze mi to tak neslo... konecne jsem na to prisel!Voni jsou to jinak milí kluci, ale hrát ... hrát se s nima nedá ...
... hraju snehulaka, pisu 7Zbraslav včera devítka, no, čekal jsem od sebe víc, 18 stb je sice v pohodě, ale hra moc lehká nebyla. Zase jsem ta železa rval. Nicméně hra měla zlepšující tendenci, po dvou sněhulácích na prvních dvou jamkách (na jedničce klaciský aut z odpaliště) už to tak hrozné nebylo. Zadařil se i na osmičce párek, takže nakonec spokojenost. Hřiště i po aerifikaci greenu z minulého týdne mi přišlo ok, kdyby takhle vypadaly aerifikované greeny všude, vůbec by mi to nevadilo. Zlevněné fee potěšilo.
Zobrazit přílohu 5035
Bojujeme dnes a denně zatím je to nerozhodně, zítra to jamkovka rozhodne.Dneska prvně Terezín. Greeny pomalejší, ale vcelku fajn hřiště. Aby ne, 38 stbl.. Doufám, že Requo zatím bez bitky..