Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Jataky konečně, po týdnu intenzivního hraní.Já dnes hrál opravdu mooooc moooc krásně.
S puttováním Ti poradí @requo . Tam asi nějaké rány ubereš...Ve středu jsme jeli asi 2 km na místní hřiště v Rožnově, na které jsem se nejvíce těšil, a hned po příjezdu jsem věděl proč. Greeny, odpaliště i fairwaye ve skvělé kondici. Hřiště nádherné a ani ne moc záludné. Jamka číslo 8 a 9 asi jedny z nejhezčích na hřišti podle mě (zvašť dvoupatrový green na 8. jamce) Hráli jsme na 18 jamek ( všichni poprvé v životě) První devítka byla taková oťukávací a zahrál jsem ji na 67 ran (pouze jedno bogey na 4j) , druhá už byla lepší a zahráno na 59 ran (2x bogey - 4 a 8(u osmé jamky jsem byl 2. ranou na greenu)) a celkově bych byl s hrou spokojený. nádherná ostrovní jamka číslo 6 nám trochu pocuchala nervíky ale dala se zahrát a utopil jsem na ní pouze jeden míček za dvě kola. Hřiště asi nejhezčí, na kterém jsem letos hrál a určitě příští rok znovu.
Ve čtvrtek jsme při cestě domu ještě ráno zajeli do Búřova na devitku. Hřiště hezké, výhledy nádherné ale stav hřiště bohužel nic moc. Pánse nám i omlouval že mají problém s divočaky, malými liškami a ptáky a k tomu ještě sucho které letos panovalo a hřiště vypadalo jak vypadalo. Ale hrát se na tom dalo, a navíc jsme ještě bojovali s únavou za ty tři dny golfu na Moravě. Takže už to byla spíš jenom taková odreagovačka před cestou domů. Hra tragická ( 55 ran) a pouze dvě bogey (1 a 4 ) . Na pětce jsem měl náběh na birdie ( jamka na cca 100 metrů do kopce. První ranou na green ale asi i ze síly okamžiku jsem se propatoval až na 6 ran :-D .
Celkově týden na Moravě byl hezký a užil jsem si to a příští rok si určitě pojedeme zahrát znovu, i když asi na trochu jin=a hřiště v některých případech a možná ještě nějaké přidáme, jelikož už bude i zelená karta. Snad to nebylo moc dlouhý a bylo to alespoň trochu srozumitelný : ) Hezkou hru všem
Myslím, že to není vina grýnů, ale toho, kdo navrtával PIN pozice. Jsou i hřiště, kde jsou některé grýny opravdu nesmyslně modelovány tak, že na nich nejde prakticky najít hratelná PIN poziceJá si dal v dnešním krásném dni zbraslav. Výsledné skóre 97, což je na můj hcp poměrně fajn, ale pocitově mi připadá ze sem zahrál daleko hůř první rány super, dlouhé železa taky ok, ale krátké železa a hra kolem greenů hrůza. Jinak trochu nevím co si o Zbraslavi myslet. Hřiště jako takové se mi fakt líbí, ale některé greeny mi připadají prostě nesmyslné. Nevím čím to, ale asi třikrát se mi stalo, že při patu do lehkého do kopce (vzdálenost cca z 1 - 2m od jamky) jsem byl trochu kratší a míček si to prostě rozmyslel a zkutálel zpátky odkud sem hrál. Musím říct, že tohle sem ještě nikdy nezažil a má frustrace byla neskutečná a neuvěřitelně mi to porazilo pocit z dnešní hry