Moje včerejší hra:
https://www.teetime.cz/TournResultGolfer.aspx?id=373713948&IDGolfer=267652666&t=O
1 - par 3, kde netrefuju green, ale solidní první rána 15 m do začátku greenu, solidní chip cca 2 m od vlajky, netrefený putt na par, doklep na bogey
2- par 5, ikdyž hcp jamky 1, solidní drive 220 m, druhá rána za červený kolík na oblíbené místo 75 m do greenu, solidní rána do greenu 3 m od vlajky, nedostatečně nadehraný putt, doklep na par.
3 - par 4, zatažená rána z teečka do lesa, který je červená voda, pouze lay up zpět na výhled, třetí do greenu, ale uskočila mi, troj-putt na double-bogey
4 - par 3, netrefený green, ale fantastický chip do půl metru od vlajky, potvrzený par
5 - par 4, skvělý drive, sice lehký slice, ale na mě super, proti větru 120 m rána do greenu, ale nepřesná, první putt měl 30 m
odešel jsem s doublem
6 - par 4, dobrý drive proti větru, pak jsem podcenil výběr hole a hrál jsem proti větru 140 m 7kou ... skončil jsem 15 před greenem, chip nepovedený, 5 m od vlajky, 2 putty a bylo bogey
7 - par 3, trefený green, 2 putty, žádné komplikace, par
8 - par 5, trefený drive s větrem v zádech 260 m, druhá rána dlouhé železo vedle greenu, chip na green tragédie, chipoval jsem z 20 m a skončil asi 10 m za, dva putty a trochu zklamaný z paru
9 - par 3, ostuda, první rána z teečka krásně zmizela v lese, provize na green, dva putty, falešný par, odcházím z doublem
10 - par 5, krátká jamka, ale zatáhl jsem drive tam, kde nelze uvažovat o druhý na green, lay up na výhled k 75 m do greenu a dobře trefené, putt na birdie strašně opatrný, chybělo 10 cm ... jen par
11 - par 4, drivovatelný green, ale zatáhl jsem to, slice jako hrom, přestřelený green, slušný 20 m chip na metr k vlajce, ale netrefený par, bogey zde zklamání
12 - par 5, moje NEMESIS, tady se mi nedaří drive, tentokrát zase netrefený, délka jen 120 m ... nebyl výhled pro dlouhou ránu, takže zase lay up, tentokrát ke žlutému kolíku, dlouhá rána do greenu se nepodařila, 30 m chip, délka dobrá, ale cca 4 metry pod vlajku, dva putty a odcházím zase s bogey
13 - par 3, nearest, pro mě však zle navrtáno, 90 m prostě zahrát neumím, 100 a 75 mám neskutečný, ale 90 prostě netrefím, nechtěl jsem přestřelit, tam je voda, tak jsem byl zase moc krátký, směr super, ale na hranici greenu, dva putty a šťastný par
14 - par 4, zvířecí drive, ale až moc dlouhý přes vodu pod stromy, beru SW a řiznu, neskutečně vysoká rána, ale dlouhá, hraju 110 m do bunkeru, míček skoro není vidět, dostal jsem ho ven na dvě rány, nasranej, putt moc dlouhej, poslední dva putty jednou rukou a netrefeno, výsledek? krásnej sněhulák 8
15 - par 4, na pohodu drive, krátký, ale rovný, rána do greenu kratší, ale skvělý chip na green, přečtený green a 4 m putt na par.
16 - par 4, na pohodu rána z teečka 4i, 60 m do greenu lehce vlevo, drbu si vlasy za neproměněný putt na birdie, doklepnutí na par
17 - par 5, zvířecí drive s větrem v zádech 250 m, dlouhý železo 4i 20 m před green a pak trága, chip přejel asi 15 m ... první putt krátký a čeká mě záchrana na par z 3 m ... štěstíčko a spadlo to tam, par
18 - par 4, zatažený drive do vysoký trávy, mohlo se stavět, takže žádná trága, ale topnutý želízko a šup do bunkeru, záchrana z bunkeru trága, míček jen vyskočil a zůstal nad bunkerem, chip do greenu a dva putty, opět jen double.