- Klub
- BENGK
- HI (HCP)
- 10+
Vypadá u toho výborně, začíná konkurence pro @doktordee ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koliks toho odbehal?Po víkendovém Vltava Run akci jsem dnes na hřišti čekal spíše problémy. Vyčerpání a zpevnění těla namoženými svaly v mírné křeči měli vcelku kladný vliv na mou hru. Jen to byla tak nějak nuda... 5 parů v řadě. Bez emocí. To prostě není ono.
To se mi povedlo minulej rok na Albatrosu při mojí první hře tam. Podle mě to bylo tím, že když fw trefím, nikam to neskáče a neuteče.Není to sice moje poslední hra, ale nedávno se mi podařilo asi poprvé v životě trefit 100% všech fervejí. I když to byla ne moc podařená rána, tak to na tu fervej vždy nějak doběhlo.
...
A ve flajtu jsme nepřišli na to, jak se říká dětem kentaurů a jestli se nějak množí, nebo prostě vzniknou. Viděl někdo někde v nějakém filmu nějakou kentauřici? Vysoce odborná, skorem dvoujamková diskuse to byla!
Cca 25 km. Mrkni na můj facebook. Uvidíš kolik a kudy [emoji41]Koliks toho odbehal?Po víkendovém Vltava Run akci jsem dnes na hřišti čekal spíše problémy. Vyčerpání a zpevnění těla namoženými svaly v mírné křeči měli vcelku kladný vliv na mou hru. Jen to byla tak nějak nuda... 5 parů v řadě. Bez emocí. To prostě není ono.
Cca 25 km. Mrkni na můj facebook. Uvidíš kolik a kudy [emoji41]
:-OVskutku skvěle
https://www.cgf.cz/cz/turnaje/...&golferId=415107741
Asi budu hrát jenom železy, páč dřeva jsou nezkrotitelný hydry
V poli to bylo tezke jako obvykle, bez mistni znalosti je to ale v Telci prece jen o kousek slozitejsi... Ale naprosto nestandardne rychle greeny na pomery v CR, to byl ten velikej orisek. Greeny rychlosti pripominaly o malinko pomalejsi hladky asfalt a zastavit put z kopce bylo velmi tezko realne. Bylo krasne, slunicko svitilo, pro vsechny to bylo stejne tezke a navic nekteri 19ti jamkari zahrali az neskutecne. Proste golfova nedele "jak ma byt" bez ohledu na vysledek a zklamani z par zkazenych ran .. PFTak já se tedy podělím o mou nedělní hru v Telči. V kostce - pokud jsem někde nechal nějaké rány tak to bylo na grýnu. A ve křoví. Jamka 3. Po drajvu. Bylo se kam vyhrát. Jen jsem si řekl, že tu wedge trochu zatáhnu abych ušetřil metry. No tak neušetřil. Stálo mě to další 2 rány než jsem vůbec mohl zase zahrát normálně. Pokud jsem netrefil gir ale hezky si přihrál, nebyl jsem schopen zahrát 1 putt. To mě totálně rozebralo na jamce 15. Pak už mi to bylo všechno jedno. Jamky 13 a 17 zahrány "nesprávně" jen díky neznalosti profilu jamky. Jsem trdlo. Nebylo těžké tu zahrát hezké číslo. [emoji17]
Tak já se tedy podělím o mou nedělní hru v Telči. V kostce - pokud jsem někde nechal nějaké rány tak to bylo na grýnu. A ve křoví. Jamka 3. Po drajvu. Bylo se kam vyhrát. Jen jsem si řekl, že tu wedge trochu zatáhnu abych ušetřil metry. No tak neušetřil. Stálo mě to další 2 rány než jsem vůbec mohl zase zahrát normálně. Pokud jsem netrefil gir ale hezky si přihrál, nebyl jsem schopen zahrát 1 putt. To mě totálně rozebralo na jamce 15. Pak už mi to bylo všechno jedno. Jamky 13 a 17 zahrány "nesprávně" jen díky neznalosti profilu jamky. Jsem trdlo. Nebylo těžké tu zahrát hezké číslo. [emoji17]