Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli 2018 - [uzamčeno]

Stav
Uzamčeno.
na p*** :( :( :(

Včera už po páté! na hřišti a u všech 18 jamek při mě asi stál golfový bůh :D Ztráta míčků 2x, voda 1x, moje první birdie!!!! a pár paarů. Takže hodnotím jako super hru. Pozvání na turnaj s profíkama mile potěšilo, což zatím v kůži zelenáče nedám, ale zlepšení skore a posouvání hranic je super.

Po víkendovém Vltava Run akci jsem dnes na hřišti čekal spíše problémy. Vyčerpání a zpevnění těla namoženými svaly v mírné křeči měli vcelku kladný vliv na mou hru. Jen to byla tak nějak nuda... 5 parů v řadě. Bez emocí. To prostě není ono.

Po víkendovém Vltava Run akci jsem dnes na hřišti čekal spíše problémy. Vyčerpání a zpevnění těla namoženými svaly v mírné křeči měli vcelku kladný vliv na mou hru. Jen to byla tak nějak nuda... 5 parů v řadě. Bez emocí. To prostě není ono.
Koliks toho odbehal?

Není to sice moje poslední hra, ale nedávno se mi podařilo asi poprvé v životě trefit 100% všech fervejí. I když to byla ne moc podařená rána, tak to na tu fervej vždy nějak doběhlo.

Není to sice moje poslední hra, ale nedávno se mi podařilo asi poprvé v životě trefit 100% všech fervejí. I když to byla ne moc podařená rána, tak to na tu fervej vždy nějak doběhlo.
To se mi povedlo minulej rok na Albatrosu při mojí první hře tam. Podle mě to bylo tím, že když fw trefím, nikam to neskáče a neuteče.

Včera Zbraslav, devítka. https://www.cgf.cz/cz/turnaje/turna...11542&categoryId=534011555&golferId=468316500. Vyjma jednoho paru a bogie jsem hrál samé horší, na druhou stranu... prostě to je má aktuální hra, 18 STB a hraju přesně tak, na co mám. Takže spokojenost...

...vyjma jiného i proto, že:
  1. poprvé v životě jsem devítku na Zbraslavi zahrál s jedním míčkem a neškrtal jsem. :)
  2. měl jsem pohodový flight s @doktordee a @ver.svobo, která hrála parádně, my s Verčou jsme se chválili za povedené rány, David trpěl u stejných ran (jednou prý nahoře, jednou dole,, rychle, pomalu, silově) - zajímavé, jak je ten pohled na stejnou ránu vyšších HCP a singlistů rozdílný.
  3. Dozvěděl jsem se, jak vypadá kentaur po amputaci zadních nohou - nechte si od Davida předvést. :-D A ve flajtu jsme nepřišli na to, jak se říká dětem kentaurů a jestli se nějak množí, nebo prostě vzniknou. Viděl někdo někde v nějakém filmu nějakou kentauřici? Vysoce odborná, skorem dvoujamková diskuse to byla!

Upraveno:
Koliks toho odbehal?
Cca 25 km. Mrkni na můj facebook. Uvidíš kolik a kudy [emoji41]

Včera jsem poprvé za cca 4 roky trefil green Pyšelské jamky #2 druhou ránou... :)
Driver (255m) + 5W (205m) s lehkým povětrem :D
A 4m putt do eaglu - no co myslíte? Nechal jsem ho krátkej :D

Dneska Zbraslav 18 s @LaĎa. Krasne pocasi, greeny v super stavu. Co vice si prat? Snad lepsi score... zahral jsem to +10 nad vysledek 2 roky zpatky (ten byl pravda nadprumer).
Jenze kdyz mate 3x +4 a 45 puttu... pak se nelze moc divit, ze?
Pritom jako celek to byl i celkem golf. Hral jsem po FW. Na 13tce jsem tesne nedal 3m putt do biride (par dobrej), tradicne zla 16ka padla tez.
Trosku jsem si uvedomil, jak jsem se zkratil za posledni rok s driverem a jak velky to je problem.
Defakto nemam sanci hnout s HCP, pokud si neprodlouzim prvni ranu. Pak by to snad melo jit, kdyz na Konopi publicu jdu za 72 (50 stbl). Uvidime... mozna jsem ale narazil na strop a dal to pujde uz jen pres wedge a putter (nuda). Who knows.
Mj. na 15tce jsem trefil draty... a od nich odraz do sloupu. Hezky to jiskri. :D
A jeste jedna vec... micek jsem utopil az na cisle 14... a to vice mene schvalne (experiment/pokus o naprosto silenou zachranu mimo soutez). Nahradni mic prezil do konce. Takze vlastne bez ztraty. :D
Ac tak, ci onak... moc prima den.
PS: @lada me sundal totalne... zahral o 20 ran mene (92)... takze varuji, pred mr. zadrzenym HCP :D

Dnes d Este, hřiště ve výborné kondici, ale moje hra jak na houpačce.. 7 parů, 6 bogie, 0 double ale 4x triple a 1 quadruple..:vomit::vomit::vomit:,velmi potěšil par na 18, drive, 7i a dva putty..:):):). Ach ta konzistence..

:-O
Zacatek dobrej... co se stalo??
Začínal jsem na 10ce :D.
Co se stalo? Že jsem to na škrtnutejch jamkách poslal dřevem dop...ryč :D, jen jamku #1 jsem nějak trefil kam jsem mířil:oops:
Ty neškrtaný jamky jsou všechny drajvovaný 2i - železo je železo a neodletí do tak netušených směrů :D

• To se mi líbí
Reactions: jan
Tak já se tedy podělím o mou nedělní hru v Telči. V kostce - pokud jsem někde nechal nějaké rány tak to bylo na grýnu. A ve křoví. Jamka 3. Po drajvu. Bylo se kam vyhrát. Jen jsem si řekl, že tu wedge trochu zatáhnu abych ušetřil metry. No tak neušetřil. Stálo mě to další 2 rány než jsem vůbec mohl zase zahrát normálně. Pokud jsem netrefil gir ale hezky si přihrál, nebyl jsem schopen zahrát 1 putt. To mě totálně rozebralo na jamce 15. Pak už mi to bylo všechno jedno. Jamky 13 a 17 zahrány "nesprávně" jen díky neznalosti profilu jamky. Jsem trdlo. Nebylo těžké tu zahrát hezké číslo. [emoji17]

• To se mi líbí
Reactions: jan
Tak já se tedy podělím o mou nedělní hru v Telči. V kostce - pokud jsem někde nechal nějaké rány tak to bylo na grýnu. A ve křoví. Jamka 3. Po drajvu. Bylo se kam vyhrát. Jen jsem si řekl, že tu wedge trochu zatáhnu abych ušetřil metry. No tak neušetřil. Stálo mě to další 2 rány než jsem vůbec mohl zase zahrát normálně. Pokud jsem netrefil gir ale hezky si přihrál, nebyl jsem schopen zahrát 1 putt. To mě totálně rozebralo na jamce 15. Pak už mi to bylo všechno jedno. Jamky 13 a 17 zahrány "nesprávně" jen díky neznalosti profilu jamky. Jsem trdlo. Nebylo těžké tu zahrát hezké číslo. [emoji17]
V poli to bylo tezke jako obvykle, bez mistni znalosti je to ale v Telci prece jen o kousek slozitejsi... Ale naprosto nestandardne rychle greeny na pomery v CR, to byl ten velikej orisek. Greeny rychlosti pripominaly o malinko pomalejsi hladky asfalt a zastavit put z kopce bylo velmi tezko realne. Bylo krasne, slunicko svitilo, pro vsechny to bylo stejne tezke a navic nekteri 19ti jamkari zahrali az neskutecne. Proste golfova nedele "jak ma byt" bez ohledu na vysledek a zklamani z par zkazenych ran .. PF

Jak jsi hral 13, 15 a 17?

Ja hral na 13 drive doprava od fw protoze jsem se bal outu vlevo, nastesti prepalil jsem fw bunker a lezelo v rafu. Pak 4i s dobehem na green. Na tom greenu eagle neprichazelo do uvahy, nakonec s odrenyma usima dostal jsem to do jamky na 2 paty.
Na 15 drive napavo od fw k cervenemu koliku, wedge ze 105m, 2 paty.
Na 17 jsem hral 4i z teecka a byl jsem 80m od tyce, ale jelikoz to bylo navratno v zadu a ve strachu ze to prepalim jsem drbnul a ledva mi to doskakalo na green. Za 2 paty jsem byl pak rad.
Taky jsem nechal hodne ran na greenech, na druhe devitce jsem trefil vsechny greeny (kdyz zapoctu i nekolik forgeenu ze kterych jsem patoval) a pak zahral 21 patu :-(

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom