- Autor vlákna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Po poslednim turnajovem zaseku na Dysine jsem s napetim prichazel na Cernak, zdali forma byla pouze nahodna nebo slo o zlomislnost vyssi moci. Nepozornemu ctenari lepe pripomenouti, ze jsem zde poslednich nekolik her dostal na zadek jak malej harant.
Na odpalisti zasek, diky pozde prichozim asiatum. Ale kratky pohovor s marshalem nam to vynahradil. Jdeme na to.
Drive jednicky ok, prihra ok, chip... #*£€\~ tripple. Dvojka, snadny par3, ze?... tripple, trojka doublepar... Vse v poradku bylo nahoda, rikam si.
A pak to prislo. Sama bogey, par nepromenenych par puttu, obcas i birdie approach. Nakonec +1 nad svuj novy HCP. Mnoho opravdu peknych ran. Ze by to tam fakt nekde bylo?
Vyborny obidek a nakonec vyzvednuti starsi dcerky na golfovem kempu. What a day.
Fotku zadnou nemam, tak alespon jedna z minule
Zobrazit přílohu 8148
Zkus se zeptat Kristynky?Neco na tech akcich, kde jsem ja, je zatracene spatne... koukam na tu fotku, resp jeji okraje a rikam si, kurna co delam blbe? :-D
Jj....taky včera Karlštejn. S počasím i stavem hřiště souhlas....to byla fakt paráda!.......Ale tím pozitiva bohužel končí, od hřiště jsem dostal neskutečný výprask (tristních 19 STB), z větší části samozřejmě neumění...ale i smůla (či spíše záhada), když na 15-ce po pěkném odpalu jsem nenašel míček na fairwayi, kam jsme ho viděli všichni dopadnout.....a to mě psychicky úplně dodělalo, zbytek byl odehrán už jen ze setrvačnosti.....Vcera Karlstejn . Nadherne pocasi, hriste po Ladies ve vybornem stavu. A sice jsem nezlepsovala, ale 36 stb je na me na tomhle tezkem hristi velmi dobry vysledek. Samozrejme jsem mela par zaseku (3-par za 7), ale pak take birdie, asi 3.v zivote. Aspon je to motivace pro dalsi zlepsovani..Zobrazit přílohu 8174Zobrazit přílohu 8175
Dneska Zbraslav a poslední díl Sunset Tour. Chvíli to vypadalo, jako by se chystala potopa světa, chvíli zase jako počasí na The Open, ale nakonec počasí nezlobilo tak, jak by mohlo. Speciální poděkování @requo nejen za pozvání, ale také za cenný technický support. S vozejkem a nepromokavou bundou jsem se mohl postavit golfové výzvě Hru příliš komentovat nebudu, snad jen, že jsem vděčný za dva pary - s mojí hrou to byl věru zázrak. Nicméně se hlavně těším, že tohle nezůstane ojedinělou golfovou událostí v mém kalendáři. Díky @macdav a Vojto za moc fajn hru
Pondělní Zbraslav, poprvé v sezoně a naposledy. Krásné počasí, bez deště, ale jakmile jsem zabalil věci do auta, spustil se dešť. První rána gagarin třicet metrů do rafu, provize, co se stala třetí ranou rovna 200m, nakonec za krásných 9. Pak už se to srovnalo na běžný bogey golf až na poslední jamce, druhá rána do bankru, tam na podruhé ven a zakončil jsem to za krásných 7. Na několika jamkách, nám nešlo zapatovat, tak jsme se shodli nesmyslný návrt Celkově jsem zůstal na svých....
Na to jak bylo přes den, krásný už podzimní golf s náčelníkem @requo, @JirMar a @Vojtys_1 . V hospodě před hrou nás uvítal kapitán @doktordee . Těším se do Hořehled na další