- Jméno
- Karol
- Klub
- GK Sedín
- HI (HCP)
- 16
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Normálně na žlutých ale byl to ultimatni drive přímo do vody, je to cca. 240m.Žlutý byly na červenejch na devítce nebo co?
Se jednou trefíš a zrovna u toho nejsemNormálně na žlutých ale byl to ultimatni drive přímo do vody, je to cca. 240m.
Včera víkendová kontrola @mkopcak statku. Jeli jsme se vyvětrat všichni v rodině. Byl krásný podzimní den, alespoň tedy odpoledne. Na první jamce bogey potěší, resp. Lépe řečeno, nezklame. Na druhé už trochu ho, zvlášť když skončí člověk tři metru od fangle. Hřiště v hezkém stavu, jen kompletně zapískované grýny, zbytek špička. Bylo i docela dost dvojic, případně rodinných skupinek užívajících si venku ještě povoleného sluníčka. Nebýt členem, tak za současné 300 stovky na příjemnou procházku to stojí i s tím pískem na grýnech.
Zobrazit přílohu 14689Zobrazit přílohu 14691Zobrazit přílohu 14692
Zobrazit přílohu 14694Zobrazit přílohu 14693Zobrazit přílohu 14690
Takhle to je poprvé, nikdy více vody nebylo. Už sice dnes voda trochu opadla , dvojka je průchozí přes můstek. Největší radost z vody mají labutě. Fw bez vodních ploch.Dnes Lipiny, úplně poprvé. Greeny pískované a tak nějak trochu pocuchané. Ale hřiště velmi pěkné, hra hrozná. Pana Bohumila, vyrozuměl jsem, že je pan domácí, bych se zeptal co ta voda? Rozlévala se všude možně, v kdejaké prohlubni, i některá zařízení hřiště byla částečně zatopena. Je to normální pravidelný stav, nebo je to jen nyní po dlouhých deštích?
Jaký hrnul? Hrál sem o 20 ran víc, vych... jsem se byl třikrát, sežral jsem dva banány a vyhulil krabičku HeetsGolf v mlze se dnes hrál v Beřovicích ale velmi svizně, pěkně po dvou, až na vyjímky.
Luxusní první devítka za 1 pod par, druhá slabší ale celkově znovu pod 80, navíc míčkem z Decathlonu za 139 Kč/tucet.
Níže pak foto z jamky č. 6 u 100m kolíku, 13. po první ráně a 16. z odpaliště, hodně ran na slepo i do greenu.
Díky @JardaK sem ani snídani nestihl, pořád nás přes sebou hrnul, takže skoro nebyl čas se ani vych...!
Zobrazit přílohu 14696
Zobrazit přílohu 14697
Zobrazit přílohu 14698
Zobrazit přílohu 14699