uáááá ..a já se ptám, proč jsem u tchýně? Komu tím prospějeme?Dnes trosku vetsi zima, pouhe 2 st a vitr. Dnes opet 21 jamek ale musel jsem se spokojit s jednim berdikem ....
Zobrazit přílohu 15451
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
uáááá ..a já se ptám, proč jsem u tchýně? Komu tím prospějeme?Dnes trosku vetsi zima, pouhe 2 st a vitr. Dnes opet 21 jamek ale musel jsem se spokojit s jednim berdikem ....
Zobrazit přílohu 15451
To vím naprosto přesně. Abych v tom nebyl sám.uáááá ..a já se ptám, proč jsem u tchýně? Komu tím prospějeme?
Krása střídá nádheru ...a protože jsem si dnes u tchýně dal husu s 6 a pak 3 hodiny sáňkoval, tak tvůj úctyhodný počet jamek už nedoženuDnes opet krasne pocasi ... slunicko, 2st, ale vitr. Pres noc bylo minus, tak vsechno brutalne tvrde. Jakykoliv zasah na green, mic se odrazil a pokracoval vesele dal. Dnes se mi podaril jeden z nejlepsich driveru (@PFP paatijes devitku na country s nasi spoluhry?), dnes se mi podaril dostat micek pri brutalnim bocnim vetru na vzdalenost pres 260m a skoncil u vlajky asi 6 metru vlevo
Zobrazit přílohu 15458
Zobrazit přílohu 15459
Zobrazit přílohu 15460
Po dalsim dobrem driveru skoncil micek za jezerem v rakosi (jeste, ze je led). Co myslite? podarilo se ho chipnout ven? Samo ze ne
Rok se pomalu blizi ke konci, takze k dnesnimu dnu jsem uhral za tento rok 2490 jamek... Snad jeste jeden dne vyjde do Silvestra