Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
myslim, ze tempo 4:10 ve 4 neni tak hrozne na kazde jamce jsme cekali az se hodne priblizite, abychom vas pustili a ono nicPustili nás na 11, pozdě, ale lepší než nic. Až do konce jsme před sebou nikoho neviděli, takže musely být volné minimálně 3 jamky.
musis hrat za tycViděl sem Vás když sem byl na 9. jamce, my šli druzí v pořádí, takže krásně plynulá hra.
Jinak sem dnes trefil jen dva grýny v regulaci, když nebudu počítat chip-in na 10. do birdie, tak jeden trefený green na 16.
Ty návrty 1m od kraje jsou šílený.
Zobrazit přílohu 15357
To já přece netvrdím Honzo. Ale když normálně hrajeme 3.15 ve dvou, byla to trochu nuda. A logicky jsme se nikam nehnali, protože na prvních jamkách jsme neviděli, jestli taky nečekáte. Když ještě k tomu @ati na odpališti jedničky říkal budete čekat, napadlo by tě, že před vámi je díra?myslim, ze tempo 4:10 ve 4 neni tak hrozne na kazde jamce jsme cekali az se hodne priblizite, abychom vas pustili a ono nic
ty náčelníku, to je 200 m ze žlutých... dlouhý železo, jo? nebylo to trochu topnutýDneska dopo jsem byl se podívat na Černém Mostě, bohužel prostor byl jen pro jednu devítku. Hřiště v bezvadném stavu, hraje se na letní grýny, poměrně rychlé . Ferveje byly dnes parádní - ale ano, může to být ovlivněno tím, že už hodně dlouho jsem nehrál venku za sluníčka a bezvětří. Super to bylo, Škoda, že jen jeden par, ale co, do 50ti ran to bylo, takže dobrý. I ten driver vcelku poslouchal - dnes propatováno, člověk odvykne, že to fakt jede. Hřiště bylo plné - i když je pondělí dopo, 4 ve flajtech.
Ta druhá fotka - to je prosím trojka. Poprvé v životě jsem zahrál hezky první na toto místo, klidné dlouhé železo, super. Ano, jen proto abych to následně druhou ránu příslušně zkazil. Ještě že jsem si to vyfotil... alespoň mám radost podruhé ještě při pohledu na tu fotku. Čert všem výsledek - těší mě, když to dopadne tam, kam mířím - alespoň sem tam.
Zobrazit přílohu 15367Zobrazit přílohu 15368
ty náčelníku, to je 200 m ze žlutých... dlouhý železo, jo? nebylo to trochu topnutý
Díky za radu, zkusím to. Proč se ale cpeš dopředu, když víš, jak se na to má dívat ten co čeká? Poradit někomu jak má být v pohodě když mě se problém netýká umí každej...