Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

Dnes první klasický turnaj na 18.jamek v Terezíně s @requo a @Ferrry.
Po vydatné snídani v resortu (míchaná vajíčka, houska, jogurt s müsli, bábovka a dva čaje -zelený a ovocný) -rozehrání (paty šly dobře, čipy také a dlouhá hra též).
Turnaj -počasí příjemné - letos poprvé hra v sukni -flajt uvolněný. Po několika dobře odehraných jamkách jasem se dozvěděla, že ani jeden s pánů se mnou nechce jít jamkovku - prostě ty dlouhé rány létaly. První polovina turnaje skvělá, nic vyloženě zkažené.
Po dvou chlebech s pomazánkou a půl litrem sladkého piva už to tak nešlo. Už jsem se nedokázala soustředit, tělo už se tak nechtělo hýbat. Hodně jsem chybovala, často byla ve vodě. Jeden bankr jsem rozryla tak, že jsem ho shrabala celý.
Celkově 119ran mi stačilo na 3.místo v kategorii.
Děkuji za podporu ve flajtu a příjemně strávený den. Ráda jsem jamkaře opět viděla.
Příští týden mám opět trénink.
7f92dd46-d777-4102-84b6-fc9b656b9b9a.webp
IMG_3833.webp

Předboj , včera , hezké počasí a jeden flajt za druhým...po jednom , po dvou , po třech a pro mě veliká zkušenost s tempem hry ... tak zase něco co se musim naučit je držet koncentraci po celou dobu hry a dokázat se soustředit , pokud zrovna tempo hry neni mým obvyklým...... jinak počet ran na 9 j ani nebudu zminovat ale pd 5é to tentokrát nebylo...

Včera turnaj 19.jamky v Terezíně. Pozitiva - super flajt s @ligi, @Karl a @Izanagi, počasí a catering. Negativa - moje hra. Před asi měsícem jsem tu hrál 9 jamek za 43 ran a odcházel s jistotou, že už to umím:devil: Včera se mi povedla jedna (!) jamka, až ta poslední. Na pětce jsem si dokonce dal pětipat, výsledných 108 ran hovoří za vše. Chtěl jsem se odhlásit z @requo Cupu, ale ta poslední jamka mi dala naději:D

Včera turnaj 19.jamky v Terezíně. Pozitiva - super flajt s @ligi, @Karl a @Izanagi, počasí a catering. Negativa - moje hra. Před asi měsícem jsem tu hrál 9 jamek za 43 ran a odcházel s jistotou, že už to umím:devil: Včera se mi povedla jedna (!) jamka, až ta poslední. Na pětce jsem si dokonce dal pětipat, výsledných 108 ran hovoří za vše. Chtěl jsem se odhlásit z @requo Cupu, ale ta poslední jamka mi dala naději:D
Šak ty hraješ za Pražáke, zůstaň... 😁

V sobotu jsem poprvé prubnul Ypsilonku. Otevíračka sezóny, zlevněné fee a čerstvě vyhlášené hřiště roku (opět).
Jakožto člověk Liberce, který se golfu věnuje sotva jeden rok, pro mě byla Ypsilonka něco jako svaté místo, kde si to člověk prostě musí zahrát.
Den začal naprosto famózně. Nestíhal jsem a ještě jsem musel dojet cestou na nákup, protože řezník v sobotu zavíral ve 12.
Na hřiště jsem dorazil 15 minut před tee time.
Nestihl jsem se ani rozehrát a podle toho to taky tak vypadalo. Ne že by to normálně bylo výrazně lepší, ale nyní jsem zahrál svůj doposud nejhorší výsledek.

146 ran, 12 ztracených míčků, jedna téměř zlomená hůl a jeden frustrovaný Václav, který už hledá čas na hodiny s trenérem.

Závěrečné dvě jamky jsem hrál s posledním míčkem v bagu, takže to byl celkem silný nervák.
Pro ty míčky co jsem ztratil bych ve většině případů mohl dojít a vzít zpět, protože jsem je viděl.
Bohužel na Ypsilonce jsou všude červené a žluté kolíky se zákazem vstupu. Takže smůla.

Jinak celkové hodnocení hřiště... paráda. Krásně připravené. Greeny ale po zimě ještě chviličku potřebuji.

Ale abych teda přidal taky svůj nedělní příběh.

Těšil jsem se! Žena moje zlatá to potvrdí. Hlásil jsem jí, že se těším primárně na lumpy, který jsem dlouho neviděl, na všechny nový tváře a že hra bude stát za 💩, což se potvrdilo a moc o ní psát nechci. 🤣🙈
Zahrál jsem Gretzkyho, hůl jsem zlomil, protože jsem psychopat co umí 💩 a na jednu dobrou ránu byly 4 špatný. :rolleyes:
Jak jsme říkali na fotbale. Prohráli jsme, vem to ďas, za tejden se hraje zas. ;)

Dovolím si tady aspoň poděkovat organizátorům @Sauron a @requo za organizaci turnaje, bylo to super, moc děkuju! 👌

Flajt jsem měl parádní. Náčelník pro inspiraci, naložil mi rozdílem třídy 🤣 a @kristyna, kterou jsem měl na business, protože ten se na golfu přece dělá. Takže se mi podařilo ji po 4 hodinách přemluvit, aby mýho kluka ze školy nevyhazovala a dala mu ještě šanci. 🤣

Poznal jsem @Marcela, po dlouhý době viděl @Seppper, @jumbodedek @RobertSlajs @Izanagi a další..

Byl to super den, škoda že jsme u toho hráli golf. 😂

Update: Zapomněl jsem na Davida @macdav, toho nesmím opomenout. ;)

Upraveno:
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom