Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Jak jste naposledy hráli - nejoblíbenější téma na Jamce snad i pro rok 2025 :)

Předchozí ročníky: 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, 2023, 2024

---
Kdo to pro letošek vykopne? Hezkou hru! 🏌️‍♂️🏌️‍♀️⛳

První den, první jamka a první birdie....
ale hrál se teda Texas... 😁
IMG_3041.webp

Přílohy

• IMG_3040.webp
    IMG_3040.webp
    246,2 KB · Zobrazení: 44
Upraveno:
Oživuji toto umírající vlákno. Po nějaké době konečně povolily grýny a dalo se docela dobře hrát.
Po poslední lekci sice fantasticky fungují železa ale rozhodilo mi to driver - jedno plus, žádný šlajz, všechno zatažený doprava.
Snad to počasí vydrží.

Screenshot_20250120_075156_Garmin Golf.webp

Využil jsem včerejšího krásného počasí a navštívil letos poprvé Hořehledy. Moji hru bych označil jako můj lepší průměr, ale z čeho mám radost, tak to je hra železy. Jen jedna topinka a jinak to létalo nádherně. 👍

Tak po delší odmlce oprášeny hickorky. Hřiště odtává, byť teda o nějaké předvídatelnosti odskoků se mluvit nedá. Občas to před greenem skočilo jak kopnutý, občas se to sotva odrazilo. Ale věřím, že především v neděli už to bude slušná brzko-jarní hra!

2 birdie za kolo zvládly holky poprvé a ani tentokrát jsem si žádnou třískou neprohnal krkavici ani oko, takže win-win! Zároveň jsem si před chvilkou z ebaye objednal náhradní díly, protože počet použitelných holí se limitně blíží 0. Vypadá to, že pořizovací cena těhle párátek nebude astronomická, ale jejich udržení při životě udělá pořádnej vír v peněžence:-D.

Jo a jamkovku jsem tentokrát proletěl už na 7ce...

Snímek obrazovky 2025-01-24 v 19.38.25.webp

Dneska zahájení sezóny na Líšnici na zimní greeny i odpaliště.. Ale mají tam dvě vložené jamky takže pěkně strávené dopoledne za 200Kč.. Hřiště takové syrové ale hratelné. ..

Dnes opět Hořehledy, počasí polojasno občas vítr, ale jinak hřiště už není zmrzlé a neskáče to tak nějak nekontrolovaně. Hrál jsem 54 ran, ale tři rány jsem si zkazil svoji vinou. Byl jsem moc hladový po výsledku a nevyplatilo se. Na odpolední hru pro zdraví a potěšení to stačilo. A největší radost jsem měl na osmičce, kdy mi rána přes stromy na cca 60 m skončila metr od vlajky.

30.1.2025 • 9j. Bitozeves: 39 ran, 16 patů (by mGolf)
1738262959881.webp

První letošní hra a nečekaně dobrý výsledek:).
O Silvestru mě skolil nějaký hnusný moribundus ze kterého jsem se pořád úplně nevysekal:(
Nicméně jsem nechtěl přerušit už pět trvající sérii, kdy mám každý měsíc v roce alespoň jednu hru na hřišti, takže jsem dnes vyrazil.
Chtěl jsem jet na devítku na Zbraslav, ale hrálo se dnes na zimní grýny, takže jsem změnil plány a jel do Bitozevsi.
Hra po měsíční pauze nad očekávání dobrá. Když už jsem zkazil ránu, tak šikovně:).
Z výsledku jsem vyloženě nadšený a to jsem ještě na sedmičce nedal půlmetrák do birdie.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom