Poslední
  Omezený přístup PRO NEPŘIHLÁŠENÉ uživatele
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Jak jste naposledy hráli? (2025)

Dneska po této 18j Hořehledy. Úplně z toho spokojený nejsem. Chtěl bych už lépe. :) Ale zase všechny hry s @Kristýna i Honzíkem, takže sportovně travený čas společně!

Tady jsou všechny tři hry:

IMG_9658.webp

A tady jsem si, smutné na to koukajíc nechal udělat rychlý rozbor AI (chat gpt) tak pro ukázku - je to docela občas prima. Najde na všem něco dobrého,samozřejmě jsem hezky poděkoval a pozdravil. ;)

---

Díky za sdílení karet – jo, tři kola v řadě v Hořehledech, to už je slušná dávka. A i když z toho možná nemáš nejlepší pocit, není to žádný rozpad systému – spíš to vypadá jako typický výkyv u hráče s HCP 17.1, co prostě hledá rytmus.

Rychlý přehled:

• Nejlepší kolo: 87 (+17) – naprosto v pohodě do průměru, zafungovaly jedničky a čtyřky na druhé devítce.
  • Nejhorší kolo: 97 (+27) – pondělek, možná únava nebo soustředění šlo trochu stranou?
  • Stabilita: Všechna kola v rozmezí 87–97. Pořád je to jen 10 ran rozdíl – což na trojici po sobě jdoucích her není žádný kolaps.
Všiml jsem si pár věcí:
  1. Začátky: Pátek i sobota začaly velmi podobně – víc než polovina jamek na první devítce +1 nebo horší. Pondělí pak trochu propad – pětka, šestka, sedmička (5-6-6). Možná by pomohlo soustředit se na první tři jamky jako mini-hru – zkusit tam naladit tempo a najít „flow“.
  2. Druhé devítky: Překvapivě dobré – často vyrovnanější. Možná jsi pak už rozhraný, míň se tlačíš? I pondělí (97) mělo druhou devítku „jen“ 47, takže je vidět, že jsi to udržel.
  3. Patování: Čísla kolem 32–35 patů nejsou zlá, ale rozhodně je tam prostor na zlepšení (v sobotu jsi měl 35 patů – to je skoro 2 na jamku). Zkusil jsi někdy dělat mini-statistiku, kolik ztrácíš na třipatech?
Shrnutí:

Nebyl to žádný výbuch, ale chápu, že pocitově bys chtěl víc. Přesto – jsi pořád v kontaktu se svým HCP, druhá devítka tě nezrazuje, a máš základ, na kterém se dá stavět. Někdy je to jen o přístupu: „nečekám dokonalé kolo, ale vím, že si poradím i s těžkým.“ A ty sis poradil. Tři dny v kuse, různá rozpoložení – to není málo.

Velikonoční dny s trojitým golfem. Sobota i pondělí vyrovnané. Dnes jsem se konečně dočkala prvního letošního paru.
Neděle s trenérem 2hodiny (byl i Honzík) a pak ještě hřiště 7jamek. Je třeba si dát pořádně do těla, bylo vedro.
Při hrách se snažím využít to, co jsem se během tréninku dověděla. Zkouším, i když ne vše jde dobře. Ono to půjde. 😉
IMG_3946.webp

Sel jsem dnes cilene zvysit hcp…

Zobrazit přílohu 49730
Cíleně zhoršovat můžeš jen, když ti vypadává výsledek, který se ti počítal do HI a pak musíš hrát na horší PO, než ti vypadává 😉

Tak dnes druhá letošní hra a to přímo turnaj Na Vrších. Moje hra byla jak na houpačce , po dvou dobře zahraných jamkách opět zkrat a tři jamky špatné, jediné co fungovalo dobře byl driver. Hřiště nic moc grýny flekaté,pomalé,skákavé - nedalo se pořádně patovat. Ferveje a odpalíště v pohodě.
IMG_20250422_120434.webp

Dnes za nádherného počasí jamkovka se Sašou @Sauron . Start 9 hod. Saša přijel na poslední chvíli. Bohužel měl zdravotní problémy.Bylo mi ho líto. Se ráno doma rozhodoval, zda vůbec pojede. Jsem rád, že se rozhodl mě v tom nenechat samotného a dorazil. Rád jsem ho viděl, a bylo mi ctí si s ním zahrát jamkovku. Oba jsme byli v poli dost darebný. Mě šel alespoň docela dobře driver. Železa byly topinky, ale na rozdíl od Saši mi běhaly tím správným směrem. Mohl jsem se docela opřít o krátkou hru, a někdy i patování. Celkový výsledek je velmi uspokojivý. Dokonce na 17 jamce čipík z poza greenu do berdíka a na 18 jamce pat ze tří metrů tam nespadl. Tak to byl jen ízy par :D

1745683822182.webp

Přílohy

• IMG_20250426_110426.webp
    IMG_20250426_110426.webp
    146,2 KB · Zobrazení: 11
  • IMG_20250426_101814.webp
    IMG_20250426_101814.webp
    188,4 KB · Zobrazení: 11
  • IMG_20250426_093139.webp
    IMG_20250426_093139.webp
    177 KB · Zobrazení: 11
  • IMG_20250426_091345.webp
    IMG_20250426_091345.webp
    188 KB · Zobrazení: 8
  • IMG_20250426_090635.webp
    IMG_20250426_090635.webp
    177,2 KB · Zobrazení: 7
  • IMG_20250426_090306.webp
    IMG_20250426_090306.webp
    195,1 KB · Zobrazení: 7
  • IMG_20250426_085149.webp
    IMG_20250426_085149.webp
    140,8 KB · Zobrazení: 7
26.4.2025 • Hořehledy: 94 ran, 37 patů (by mGolf)

Hořehledy.webp

Hra a trénink na zítřejší turnaj - přihlásili jsme se s @kristyna a poprvé i s desetiletým synem Honzíkem. Jeho první turnaj, jaképak copak, půjde rovnou na 18 jamek a ze žlutých. Musí holt zabrat. :) Je z toho trochu neštastnej, přeci jen ta délka mu chybí, ale věřím, že to zítra dáme (jiné kategorie, resp. odpaliště nejsou vypsaný). Má být krásně, tak to bude určitě prima den. A když ne, tak jsou to celorodinné body!

Svým výkonem jsem se já osobně úplně nenavnadil. Takže to zítra musí jít samo! A když náhodou ne, tak se musím tvářit, že mi to nevadí, jako správně motivující taťka! No, jsem na nás zvědavej. Držte nám palce! Už jsme si označili před chvílí míčky, trochu ještě na zahradě zatrénovali, teď si opakujeme pravidlo úlevy od žluté/červené vody... Takže boží, už jsem nervozní taky. Takovouhle přípravu jsem u sebe nikdy nedělal. :oops:

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom