- Autor vlákna
Dneska po této 18j Hořehledy. Úplně z toho spokojený nejsem. Chtěl bych už lépe.
Ale zase všechny hry s @Kristýna i Honzíkem, takže sportovně travený čas společně!
Tady jsou všechny tři hry:
A tady jsem si, smutné na to koukajíc nechal udělat rychlý rozbor AI (chat gpt) tak pro ukázku - je to docela občas prima. Najde na všem něco dobrého,samozřejmě jsem hezky poděkoval a pozdravil.
---
Díky za sdílení karet – jo, tři kola v řadě v Hořehledech, to už je slušná dávka. A i když z toho možná nemáš nejlepší pocit, není to žádný rozpad systému – spíš to vypadá jako typický výkyv u hráče s HCP 17.1, co prostě hledá rytmus.
Rychlý přehled:
Nebyl to žádný výbuch, ale chápu, že pocitově bys chtěl víc. Přesto – jsi pořád v kontaktu se svým HCP, druhá devítka tě nezrazuje, a máš základ, na kterém se dá stavět. Někdy je to jen o přístupu: „nečekám dokonalé kolo, ale vím, že si poradím i s těžkým.“ A ty sis poradil. Tři dny v kuse, různá rozpoložení – to není málo.

Tady jsou všechny tři hry:

A tady jsem si, smutné na to koukajíc nechal udělat rychlý rozbor AI (chat gpt) tak pro ukázku - je to docela občas prima. Najde na všem něco dobrého,samozřejmě jsem hezky poděkoval a pozdravil.

---
Díky za sdílení karet – jo, tři kola v řadě v Hořehledech, to už je slušná dávka. A i když z toho možná nemáš nejlepší pocit, není to žádný rozpad systému – spíš to vypadá jako typický výkyv u hráče s HCP 17.1, co prostě hledá rytmus.
Rychlý přehled:
- Nejlepší kolo: 87 (+17) – naprosto v pohodě do průměru, zafungovaly jedničky a čtyřky na druhé devítce.
- Nejhorší kolo: 97 (+27) – pondělek, možná únava nebo soustředění šlo trochu stranou?
- Stabilita: Všechna kola v rozmezí 87–97. Pořád je to jen 10 ran rozdíl – což na trojici po sobě jdoucích her není žádný kolaps.
- Začátky: Pátek i sobota začaly velmi podobně – víc než polovina jamek na první devítce +1 nebo horší. Pondělí pak trochu propad – pětka, šestka, sedmička (5-6-6). Možná by pomohlo soustředit se na první tři jamky jako mini-hru – zkusit tam naladit tempo a najít „flow“.
- Druhé devítky: Překvapivě dobré – často vyrovnanější. Možná jsi pak už rozhraný, míň se tlačíš? I pondělí (97) mělo druhou devítku „jen“ 47, takže je vidět, že jsi to udržel.
- Patování: Čísla kolem 32–35 patů nejsou zlá, ale rozhodně je tam prostor na zlepšení (v sobotu jsi měl 35 patů – to je skoro 2 na jamku). Zkusil jsi někdy dělat mini-statistiku, kolik ztrácíš na třipatech?
Nebyl to žádný výbuch, ale chápu, že pocitově bys chtěl víc. Přesto – jsi pořád v kontaktu se svým HCP, druhá devítka tě nezrazuje, a máš základ, na kterém se dá stavět. Někdy je to jen o přístupu: „nečekám dokonalé kolo, ale vím, že si poradím i s těžkým.“ A ty sis poradil. Tři dny v kuse, různá rozpoložení – to není málo.