Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To jsme si to holky pěkně upekly.....Už dohromady máme 14 hrdinů. Nově jejich řady rozšířili @Yahuu, @sob1662, @PFP (přidáno na úvod).
Tak ještě alespoň dva? Co?
V původním vlákně Jamkovka? kde jsme to na základě myšlenky @Yahuu upekly, měli zájem, resp. zaujalo je to (co jsem teď procházel tamní příspěvky): @Klok, @Trenér, @R.U. Terwilliger, @mkopcak, @Marta - byli tedy i další, ale z textů zájem účastnit se úplně nebyl zřejmý. Tak co, kdo se "pochlapí" (Marta promine)? Samozřejmě vítáni jsou i další.
To jsme si to holky pěkně upekly.....
Samo jdu do toho. Teprve teď jsem si vlákna všimnul. Snad se mi podaří nezapomenout a odpo poslat startovné.Už dohromady máme 14 hrdinů. Nově jejich řady rozšířili @Yahuu, @sob1662, @PFP (přidáno na úvod).
V původním vlákně Jamkovka? Kde jsme to na základě myšlenky @Yahuu upekli, měli zájem, resp. zaujalo je to (co jsem teď procházel tamní příspěvky): @Klok, @Trenér, @R.U. Terwilliger, @mkopcak, @Marta - byli tedy i další, ale z textů zájem účastnit se úplně nebyl zřejmý. Tak co, kdo se "pochlapí" (Marta promine)? Samozřejmě vítáni jsou i další.
Jsou. Treba @mkopcak, ten se porad jeste neprihlasil ...
Kde jsme to na základě myšlenky @Yahuu upekli, měli zájem, resp. zaujalo je to (co jsem teď procházel tamní příspěvky): @Klok, @Trenér, @R.U. Terwilliger, @mkopcak, @Marta - byli tedy i další, ale z textů zájem účastnit se úplně nebyl zřejmý.
Já tu nad tím pořád přemýšlím, já mám bobky abych to pak nějak postíhala...Ale což...tak mě napiš taky. Snad to nějak logisticky zvládnu.Už dohromady máme 14 hrdinů. Nově jejich řady rozšířili @Yahuu, @sob1662, @PFP (přidáno na úvod).
V původním vlákně Jamkovka? Kde jsme to na základě myšlenky @Yahuu upekli, měli zájem, resp. zaujalo je to (co jsem teď procházel tamní příspěvky): @Klok, @Trenér, @R.U. Terwilliger, @mkopcak, @Marta - byli tedy i další, ale z textů zájem účastnit se úplně nebyl zřejmý. Tak co, kdo se "pochlapí" (Marta promine)? Samozřejmě vítáni jsou i další.
ZaplacenoSamo jdu do toho. Teprve teď jsem si vlákna všimnul. Snad se mi podaří nezapomenout a odpo poslat startovné.
Já tu nad tím pořád přemýšlím, já mám bobky abych to pak nějak postíhala...Ale což...tak mě napiš taky. Snad to nějak logisticky zvládnu.
A zaplaceno.
Zaplaceno
A ještě za podmínky tlačení kočárku a hry pouze jednou holíJá se samozřejmě moc rád zúčastním, pokud si hromadně odhlasujete, že zápasy se mnou se budou hrát vždy v Hořehledech a to buď v pondělí nebo úterý dopoledne první týden každý druhý měsíc, kdy mám teoreticky volno...
Taky se hlásím. Poplatek zaplacen.