Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevymejšlej složitosti ... stejně vymyslíš maximálně to, že místo sedmičky použiješ něco delšího....
Vždyť vo tom už chvíli diskutujeme. Souboj na hole. Kdo koho dřív trefí holí do holeně, vyhrává ...Protože hrozí, že víc hráčů může mít shodný počet bodů, jaká budou další kritéria? Další zápasy asi nikam nevmáčkneme
napred vzajemny zapas, v pripadne remizy bude zalezet na poctu jamek potrebnych k vyhre - kolik nestihl dohrat v pripade prohryProtože hrozí, že víc hráčů může mít shodný počet bodů, jaká budou další kritéria? Další zápasy asi nikam nevmáčkneme
Neboj, zalozime skupinu neprofiku...No hezké je to...jen fakt nevim co s těmi profíky budu na hřišti dělat...
napred vzajemny zapas, v pripadne remizy bude zalezet na poctu jamek potrebnych k vyhre - kolik nestihl dohrat v pripade prohry
pr.
1. zapas 3/2 W +2
2. zapas 4/3 L -3
3. zapas 5/3 W +3
4. zapas 1dn L 0
celkem skore +2
Vitezem se staavaaaaaa: @ati, ktery drtive, vysledkem 8/6, porazil @Marta
Zobrazit přílohu 7040Zobrazit přílohu 7041Zobrazit přílohu 7042Zobrazit přílohu 7044Zobrazit přílohu 7045Zobrazit přílohu 7043
Samej bunkr, však víš mě přišlo super, @JanKostalCZE remcal...Jaky bylo hriste?
vzdyt vis, ze na kunce jsou prohozena zluta a modra, takze vlastne hral z modrych
V sobotu tam maji hrat golfovou cast Ski&golf. A v pondeli jsem u zubare v Hradci, tak zvazuju, dle stavu mych ust, ze bych se tam pak zastavil...,Samej bunkr, však víš mě přišlo super, @JanKostalCZE remcal...
pokud to bude porad za 500, tak bych nevahal. za vice to nestojiV sobotu tam maji hrat golfovou cast Ski&golf. A v pondeli jsem u zubare v Hradci, tak zvazuju, dle stavu mych ust, ze bych se tam pak zastavil...,
BTW. cervene kameny byli na kazde jamce 2, takze pokud je nevidis koukal si spatne.
jakekoliv protesty smerujte na soutezni vyborvzdyt vis, ze na kunce jsou prohozena zluta a modra, takze vlastne hral z modrych