PFP Guru fóra I♥19 Klub Pyšely HI (HCP) 16 Inzeráty 1 Čtvrtek v 19:32 #41 Sajason řekl: Mám v plánu v sobotu v 9:32 Benátky.. tak kdyby někdo chtěl jít se mnou pojedu z Prahy Satalic Více... S dovolením jsem se přidal .... Pokud bys chtěl nabrat, tak by to bylo možné....
Sajason řekl: Mám v plánu v sobotu v 9:32 Benátky.. tak kdyby někdo chtěl jít se mnou pojedu z Prahy Satalic Více... S dovolením jsem se přidal .... Pokud bys chtěl nabrat, tak by to bylo možné....
Sajason Aktivní člen I♥19 Jméno Miloslav Přijmení Listopad Klub Prague City Golf Club Vinoř HI (HCP) 37,9 Čtvrtek v 19:41 #42 Tak super .. budu kdyztak brát kolegu takže pojedu svým.. ale stěžoval si na záda tak budu rád že nepůjdu sám..
Tak super .. budu kdyztak brát kolegu takže pojedu svým.. ale stěžoval si na záda tak budu rád že nepůjdu sám..
R.U. Terwilliger Aktivní člen Jméno Marek Klub GC Luby Dnes v 00:26 #43 29.4.-31.4. a 7.5.-8.5 budu v jižních Čechách. Někdo někde někdy? 8.5. turnaj Čertovo Břemeno? Flight?
29.4.-31.4. a 7.5.-8.5 budu v jižních Čechách. Někdo někde někdy? 8.5. turnaj Čertovo Břemeno? Flight?