bohumil.koval
Guru fóra
@mkopcak,Celá tahle problematika má tisíce podoblastí, které je potřeba zohlednit. Namátkou mne napadají:
- úroveň hry hráče
- jeho věk
- počet lidí na hřišti
- set up hřiště (obtížný, lehký,...)
- počasí
- záměr provozovatele
- podoba jamek (dlouhé, krátké, technické,...)
- víkend/ všední den
- přítomnost maršála/ kompetence maršála/ osobnost a povaha maršála
- ...
Tohle vše se navzájem ovlivňuje. Můžeš mít perfektně příznivě upravené hřiště, které je poloprázdné, ale 2 flighty 54ek ti ho prostě ucpou. Můžeš mít hřiště, kde nemáš o lidi nouzi a můžeš si dovolit "tvrdší" přístup maršála, protože tě to nebude bolet. A můžeš mít hřiště, kde jsou krátky 4 PARy a tudíž se čeká až ke greenu a nic s tím neuděláš.
Můžeš to převracet jak syrový hovězí v hubě, ale 100% lék nebo rada neexistují...
Tím, věkem, jsi to trochu přepískl??!!
Nemělo, tam být spíše než věk, fyzická , somatická i duševní dispozice??
Nic proti věku, nikoho neměř věkem, HCP nebo něčím jiným,...
Jsou i mladí nebo mladší lenochodi, jako starší i staří poměrně rychlí.
Dékuji za téma , můj názor, i skutečnost, že jsem si pořídil dálkoměr a letos hodinky G S20, hodinky docela zpřesnily mou hru co se výběru hole týká , je přínosné vědět stlačením tlačítka při chůzi k míči vzdálenosti překážek či začátek konec neb si určit polohu vlajky a k tomu nabídku hole , což nepochybně musí hru zrychlit,a pro mne zpřesnilo . Za mne nejvíc zpomalují hru"dělostřelci" ve snaze natahování délek na úkor přesnosti , regulace, a následným hledánim.