Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
za zasluhy: ano
rocni cile splneny: ano
zlaty birdie: ano (ikdyby byl 1000)
zlaty eagle: ne, protoze ho nemam jinak ano
pak bych dal jeste odznaky mistra klubu a mozna pocet odehranych her za rok (10, 25, 50??)
Tož mi to tam teda taky prosím nasyp... Tučně vždy označeno co splňuji
19JAMKA+
WITB - dávej, mám
Účastník GOLFakce - pokusím se letos někam dostavit, ale vzhledem k tomu, že tvrdé jádro je z Prahy a okolí, tak je to pro mě, skromného Hanáka z Moravy, kapánek z ruky… Ale nebudu se vymlouvat
Vítěz GOLFakce - počkejte až někam přijedu ;-)…
HCP úroveň
Rookie: 54-37
Amateur: 35-20
Elite: 19,9-10
Master: <10 - už pár let "kancelářská čtyřka" …
PRO
Golfové dovednosti (vše uvádím turnajové, protože ostatní nijak neeviduju a rychle zapomínám …)
Pokořeno 100-90-80-PAR - párek zatím v turnaji odolává…
Birdie (1x/10x/25x) - turnajových ke 200…
Eagle (1x/5x/10x) - turnajový paradoxně jen jeden a už hodně fousatý, pamatující HCP tak kolem 30…
Albatros - nicht
Hole in One - keine (jen 2x nesoutěžní )
Golfové turnaje
Turnaj TOP10 (1x/5x/10x)
Turnaj TOP5 (1x/5x/10x)
Turnaj Vítěz! (1x/5x/10x) - poličku / následně skříňku s pohárama už sem zrušil, protože byla nevkusně přeplněná … samo sebou hlavně klubáče a komerční akce, jak brutto, tak netto kategorie… Kolik přesně nevím, zhruba kolem 20 asi, možná víc. Bohužel žádné federační mistrovství… Ale 2x Mistr klubu na rány …
TOUR WINNER - ou jes! Národní firemní liga golfu 2013 (zaštiťuje Časopis Golf, 2013 byl 16. ročník)
To já se taky hlásím...mám tyhle věci rád (poháry,atd.)
Takže rychle, stručně:
WITB - ano
účastník GOLFakce - ano (indoor, Hořehledy)
HCP úroveň - amateur
golfové dovednosti - pokořeno 90
birdie - určitě ano
eagle - málem 2x
hole in one - pouze na publicu (Benátky 5.jamka)
turnaj - top 10 10x díky malé účasti na indooru , vítěz 1x pokud se počítá vytězství v kategorii (Benátky Bestgolf tour)
Díky, díky, díky
diky za odznacky, tak viteztvi v turnaji mam nakonec 17 podle poharu, takze urcite vice odznaky sem
Jj, to bude nejaka 54ka, co se snazi dostat na hriste s HCP limitemTen s hadrem přes hlavu se určitě schovává, protože je má jen půjčené od Michala aby mezi nima nevypadal hloupě
Ahoj! Prosím o odznáčky Master, WITB a účastník akce. Ostatní si začnu sbírat od "nuly". Ať si to víc užiju! [emoji219]
Já si na takové věci sice moc nepotrpím, ale je mi líto, že nemám žádný barevný kolečko pod fotkou, kterou tam taky nemám
Takže :
HCP úroveň - amateur
golfové dovednosti - pokořeno 100
birdie - v turnajích asi 4 nebo 5
eagle, albatros, hole in one - to jsou pro mě zatím jen nějaký cizí a asi i sprostý slova
turnaj - top 10 asi 10x , vítěz 4x (vše samořejmě při hře na stejbly)