Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To není závist ani snižování tvého výkonu. Je to jen o tom "mužském egu" a ambicích. Ber to z mé strany jen jako hec! Nic jiného. Nakonec je to čistě tvé rozhodnutí a rozhodnutí náčelníka. Když ti ten odznáček dá a tebe uspokojí pak je vše v pořádku. Asi. [emoji6]
Fascinuje mne tva touha me pretahnout do sveho sveta PARu a odznacku. Ja nemam v umyslu ti cokoli dokazovat a uz vubec ne se s tebou merit. Ja pouze hajim kvality sve kratke akademie.
Teď čistě hypoteticky. Opět žádný útok či znehodnocení tvého výkonu. -1 je super z jakýchkoli odpališť. Turnajově tahle aktuální kombinace odpališť by jít asi nešla, viď? To bude spíše otázka na @RazoR - Může si hřiště svévolně přemístit kameny na odpalištích? Jsou na to nějaká pravidla? Aby nemohlo třeba bílé kameny umístit místo červených?Od te doby co jsem si uvedomil, ze to hriste je delsi o nekolik stovek metru z modrych nez jine normovane hriste ze zlutych (napr. Horehledy) mi to ego opravdu neurazi. Konec koncu to bylo v zime, kdy to lita min a drivy nemaj temer zadny dobeh - ti co jeste chodi hrat vedi o cem mluvim...
Prosím o odznáčky WITB, Master, hřiště 25+. Prozatím... Doufám..
Děkuji
Prosím prosím, já chci odznáčky . WITB, Elite, hřiště 10+ (zatím 21). Děkuji velmi pěkně...
Hlásím první letošní birdie - lednové! Jamka 3 Zbraslav.. ;-)