- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,7
Nevim, nestli takovy odznak je, ale dnes na 1. v Bitozevsi muj 10. eagle letos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Nevim, nestli takovy odznak je, ale dnes na 1. v Bitozevsi muj 10. eagle letos
Ano, PAR pokoren ...Mno, možná, jestli to chápu správně:
Chceš PAR místo 80! (který aktuálně máš)?
- Pokořeno 100-90-80-PAR
Ati jako vážně? Z modrých? Dámských? Chceš odznáček? To se ani trochu nestydíš? Co? No...? Co? Buď chlap! [emoji6]
To není závist ani snižování tvého výkonu. Je to jen o tom "mužském egu" a ambicích. Ber to z mé strany jen jako hec! Nic jiného. Nakonec je to čistě tvé rozhodnutí a rozhodnutí náčelníka. Když ti ten odznáček dá a tebe uspokojí pak je vše v pořádku. Asi. [emoji6]Hraju vzdy dle pravidel hriste - kdyz se rozhodli bile zrusit a zlute premistit na modre, tak asi k tomu meli duvod a ani to, ze ty jsi myslis, ze bych za to mel stydet nezmeni muj nazor na to, ze bych to mel respektovat. A jestli mas pocit, ze to je brnkacka, tak doporucuji ti podivat se kolem, par turnaju tady bylo i z cervenych opalist a kupodivu vysledky byli "standartni".
Hraju vzdy dle pravidel hriste - kdyz se rozhodli bile zrusit a zlute premistit na modre, tak asi k tomu meli duvod a ani to, ze ty jsi myslis, ze bych za to mel stydet nezmeni muj nazor na to, ze bych to mel respektovat. A jestli mas pocit, ze to je brnkacka, tak doporucuji ti podivat se kolem, par turnaju tady bylo i z cervenych opalist a kupodivu vysledky byli "standartni".
Já šel tuhle s dětma od červenejch kolíků -5, za to je taky odznáček? A v texasu jedno -8, za to budou určitě 2!
Jestli to bylo na te tve akademii, kde z cervenych je temer kazdy green drivovatelny, tak neni divu ze nejake to birdie zahrajes i ty.
BTW. Konopiste v te modro/zlute kombinaci je delsi o vic nez 500m nez Horehledy ze zlutych.
Tahle nabídka je omezená jmenovitě a časově? To bych se hecnul snad i já! [emoji857]Ajajaj, někdo je trochu přecitlivělej, když se do něj trochu šťouchne...A beru tě za slovo, když tu mám u baráku takovou srágoru, tak doraž, zahraj to v PARu a máš u mě nejen hru zadarmo, ale i jídlo po hře a proplacenej benzín...co ty na to kabrňáku?
Tahle nabídka je omezená jmenovitě a časově? To bych se hecnul snad i já! [emoji857]
Ajajaj, někdo je trochu přecitlivělej, když se do něj trochu šťouchne...A beru tě za slovo, když tu mám u baráku takovou srágoru, tak doraž, zahraj to v PARu a máš u mě nejen hru zadarmo, ale i jídlo po hře a proplacenej benzín...co ty na to kabrňáku?
OK, nabidku akceptuju s jednou podminkou. Pujdes se mnou z cervenych a ukazes mi jak se to hriste hraje 5 ran pod par. A kdyz to nedas prohrajes green fee
Jsem si myslel, zi jsi to psal, ale uz vidim, ze jsi psal od cervenych koliku a ne kamenu. Tak ok, tak pojd mi to prevest od cervenych koliku ;-)