Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Odznaky a ocenění TADY!

birdie doufam, ze dam 111+, ikdyz to bude makacka, za eagle budu rad alespon 1, 5 bude tezke a vic neni sance :(

Ja bych chtěl taky birdie a k počtu zahranych použiju i stejnou číslici jako ty....jen v minimálním počtu :D (tzn. 1+)

Ja bych chtěl taky birdie a k počtu zahranych použiju i stejnou číslici jako ty....jen v minimálním počtu :D (tzn. 1+)
PS: podle mych statistik jsem dal dnes birdie na petiparech č.499 a č.500 :D :D :D

Prosím o odznáček ROZHODČÍ :)

Rozhodci apod v odznacich ne. Vymyslim je jinak, aby to u vybranych uzivatelu bylo videt, pokud budou chtit (rozhodci, provozovatel hriste, prodejce... atp). Na odznacek to neni.

Nový dřevěný odznak!

PROMO! Pro každého, kdo očividně a pravidelně podporuje 19.jamku. Ručníkem, samolepkou, trikem, míčky atp. Udělení odznaku nutno podpořit fotkou s propagačním předmětem do fóra. :)

47_1487963684l.jpg

pokud staci ta ma fotka v galerii rucniku z Emiratu, tak prosim o odznak, pripradne ji pridam sem :)
doplneno foto rucniku, ktery hrde nosim na bagu :)

Přílohy

• IMG_0593.webp
    IMG_0593.webp
    35,2 KB · Zobrazení: 285
pokud staci ta ma fotka v galerii rucniku z Emiratu, tak prosim o odznak, pripradne ji pridam sem :)
doplneno foto rucniku, ktery hrde nosim na bagu :)[/QUOT

Máš ho tam. Doufám, že ho máš na bagu stále! :)

Stale na bagu, dnem i noci!! ;)

Přes víkend, zdá se, sezóna už začala, na některých místech, takže lov za odznáčky může začít. Kdo má za sebou už prvního letošního birdíka? :)

Taky bych poprosil o nějaký ten odznáček, bude stačit Master a Hole in one (ČM 20.9.2016) :)

Připnuto. Gratuluji k Hole in One. Koukám, že v odznačcích jedeš jen ve zlatě. :)

vim, ze uz jsem s tim trapnej, ale hlasim se o dalsi odznacek :) :D prosim o odznacek 1x eagle. Dnes na 9. v Hodko, drive na uroven jamky, a z 8 metru chip-in, Jirka (Helldriver) jako svedek :D

IMG_0604.webp

Upraveno moderátorem:
Ahoj Michale, se s odznáčkama roztrhl pytel..:). Tak já taky prosím 1st birdie D Este jmka č.9, 26.2.17, pokořeno bohužel jen 90, D Este 26.2.17 81 ran... Díky

Máš to tam, birdíka a 90, osmdesátka padne příště! O co by si hrál, kdyby si to dostal takhle hned napoprvé.

Ahoj prosím odznáček PROMO
Zobrazit přílohu 597

Jedno PROMO pro pána, tady je!

Ahoj, poslušně hlásím, že jsem vyhrál AKCI pořádanou 19. jamkou - prosím tedy o dřevěný odznáček - nebo-li DŘEVÁKA :D (bludišťák už je určitě registrovaná značka, kterou tady vůbec nebudeme používat, že...)

View media item 104

Pane Vítěz, služebníček, poslušně hlásím, že jsem si dovolil vám vítězného dřeváka připnout! Gratuluji!

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom