Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště.
Protože je to hodně těžké 😲, přidám hned nápovědu: fotka je že včerejška😁
IMG_20240216_110045.webp

Berovice 7

Tak na Jezera to mám daleko, škoda. Do Beřovic cca hodinu a půl. No a do Benátek 40 minut. Proto věřte:
Správně jsou Benátky, bod pro @PFP a pokračuje 👏

Tak na Jezera to mám daleko, škoda. Do Beřovic cca hodinu a půl. No a do Benátek 40 minut. Proto věřte:
Přijel jsem odtud před 2 hodinama a kombinace brutálního množství krtinců s reklamou pojišťovny 211 je, pokud vím, jen na jednom hřišti ;)

Poznej hřiště a jamku, na které je tahle louže....
1708190204526.webp

Správná odpověď je Myštěves, jamka č. 18 (samozřejmě i červená 9 je správně). Bod získává rychlejší @Klok

To je odpaliště 7?
Tam je tak nesmyslně umístěná informační tabule, že si vždycky říkám, tady někdo nechtěl, aby hráči věděli, jak jamka vypadá. 🙈

nápověda: hřiště není na Moravě, nejedná se o pětipar a nejedná se o Mnich, současně je to jamka na 1.devítce

nápověda 2: kdybyste hráli devítky v obráceném pořadí, tak se jedná o 11. jamku, hrát devítky v obráceném pořadí by ale byla škoda, přišli byste o moc fotogenickou závěrečnou jamku

Kunětická Hora

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom