Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Nápověda:
fotka bez ořezu

IMG_8717.webp

Když nikdo, tak já zkusím "mimo soutěž" Terasy Ústí nad Labem, jamka 13. Nahoře odpaliště j. 14 a ještě dál grýn j. 17. Odpaluje MK, samozřejmě. :)

Snad to neni moc velka napoveda a nebude se @Mirek_62 zlobit, ale rekl bych, ze je to tady a fotograf foti smerem sipky :)
Snímek obrazovky 2024-01-16 v 18.53.33.webp

Když nikdo, tak já zkusím "mimo soutěž" Terasy Ústí nad Labem, jamka 13. Nahoře odpaliště j. 14 a ještě dál grýn j. 17. Odpaluje MK, samozřejmě. :)
MK fotil 🤭

Nápověda 2:
ta samá jamka, jen trochu jiný pohled
Jde o jamku, po které jde kadetka a dva kadeti 😉

IMG_8718.jpeg

Karlštejn - jamka č.23 (dle plánu na ofic stránkách)

Správná odpověď je Karlštejn A8
Bod získává @Tom512

Dohledal jsem, že historicky to byla jamka č.9. Pravděpodobně došlo k přečíslování a v roce 2023 se hrála jako 6. jamka.

Správná odpověď Rotschild akademie v Šilheřovicích, jamka č. 6 (původně č.9). Bod získává @Klok :up:

Dohledal jsem, že historicky to byla jamka č.9. Pravděpodobně došlo k přečíslování a v roce 2023 se hrála jako 6. jamka.

Správná odpověď Rotschild akademie v Šilheřovicích, jamka č. 6 (původně č.9). Bod získává @Klok :up:
ono se to tam průběžně různě přečíslovávalo

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom