Trápím se úplně stejněJe to těžký, tak dám nápovědu, ať se míň trápíte. Nápověda: Hřiště neleží v Čechách.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Trápím se úplně stejněJe to těžký, tak dám nápovědu, ať se míň trápíte. Nápověda: Hřiště neleží v Čechách.
Škoda. A já zrovna chtěla dát další nápovědu, která by ti pomohla. :-D Ne, to není správně. Další nápověda je, že se nejedná o 18, ani 27 jamkové hřiště. A tohle je regulérní jamka, nikoli chipping green.Čeladná chipping green
Za zkoušku nic nedám.
A proč je tam tolik míčků?Škoda. A já zrovna chtěla dát další nápovědu, která by ti pomohla. :-D Ne, to není správně. Další nápověda je, že se nejedná o 18, ani 27 jamkové hřiště. A tohle je regulérní jamka, nikoli chipping green.
A už s nápovědami pro dnešek konec.
To jsem si říkala taky, když jsem tam byla! :-D Ale to je právě taky nápověda! :-DA proč je tam tolik míčků?
No to jedno, nebudu spamovat
A já s tím Kostelcem čekal, až bude po půlnoci.Kostelec u Zlína, 3jamková akademie kolem drivingu, jamka č.2
Ps. Dnešní bod se mi hodí
Těžko říci, ale po Bechyni, Grosshofu a Ostravici musí být ještě někde, protože ta naše druhá u nás na Ostravici byla na podzim jen na odzkoušení a pak šla jinam. A ta fotka mi Kuňku připomíná, hlavně ten první bankr je mi povědomý a vzadu vidím i věž.V Kuňce je už taky ten robůtek?
Jinak jsem ho viděl i na drivingu na Černém MostěTěžko říci, ale po Bechyni, Grosshofu a Ostravici musí být ještě někde, protože ta naše druhá u nás na Ostravici byla na podzim jen na odzkoušení a pak šla jinam. A ta fotka mi Kuňku připomíná, hlavně ten první bankr je mi povědomý a vzadu vidím i věž.
Tak to klobouček, to sou voči!vidím i věž
Jak řeší ležící balony?Jinak jsem ho viděl i na drivingu na Černém Mostě
Těžko říct. viděl jsem ho jen ve svém domečku a ne při práciJak řeší ležící balony?