Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je přesně to, na co jsem upozorňoval jako nelogičnost.
Terko, já jsem si dovolil hlasovat jenom proto, že jsem se podíval i na minulé tipy a že jsi napsala "Vinoř možná". Mimo soutěž nehrálo roli...
Na bodu ani právu vkládat další fotku NETRVÁM !!!To je přesně to, na co jsem upozorňoval jako nelogičnost.
Logicky (podle mne) - pokud je někdo mimo soutěž, tak je mimo soutěž vč. vložení nové fotky.
A pokud je někdo „mimo soutěž", tak nemůže být vítěz.
Tím, že někdo vyhraje bod a jiný (bez pověření vítěze) bude vkládat fotku, tak v tom bude guláš.
Ale ať rozhodnou @Henry a @requo kdo tedy má vložit další fotku.
Na moje slova došlo. Z hádání se stává „strategický boj" a blokování možnosti získat bod jiným hráčům.
Můžu to s dovolením JURY rozštípnout sám? @Tereza Harmatová , vzdávám se bodu i práva vložit fotku (a tak krásnou jsem našel). Terko, prosím pokračuj svou fotkou.Já to chápala tak, že prostě nikdo další nemůže po uhodnutí jamky získat bod. Ani mě nenapadlo to chápat jinak. Ten kdo to uhodl, tak prostě jen nedostane bod. Nejsou dva lidi, ale furt jen jeden, ale už hádá jen pro zábavu, ne pro body. Tedy za mě bych měla pokračovat já :-D s vložením fotky, ale bez bodu. Ale jsou očividně dva možné výklady. Teď, který zvolit.
Tak si to ujasněme a už se tím všichni budeme pak řídit @Henry @requo Díky.
Tak ji vlož. :-D Přenechávám ti právo vložit fotku. :-D A jak je to s body už necháme na Henrym.Můžu to s dovolením JURY rozštípnout sám? @Tereza Harmatová , vzdávám se bodu i práva vložit fotku (a tak krásnou jsem našel). Terko, prosím pokračuj svou fotkou.
Černá ovce je na druhé straně foťáku , kouká okem do hledáčku ...Takže ne černá ovce, ale černá labuť