Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Správná odpověď je Vinoř. Bod získává @PFP

Ahoj @requo, @Henry možná teď změnu v pravidlech chápu špatně, ale neměla jsem s první správnou odpovědí "vyhrát" já jen bez přidělení bodu? A tedy vkládat další fotku já?

Ahoj @requo, @Henry možná teď změnu v pravidlech chápu špatně, ale neměla jsem s první správnou odpovědí "vyhrát" já jen bez přidělení bodu? A tedy vkládat další fotku já?
To je přesně to, na co jsem upozorňoval jako nelogičnost.
Logicky (podle mne) - pokud je někdo mimo soutěž, tak je mimo soutěž vč. vložení nové fotky.
A pokud je někdo „mimo soutěž", tak nemůže být vítěz.

Tím, že někdo vyhraje bod a jiný (bez pověření vítěze) bude vkládat fotku, tak v tom bude guláš.

Ale ať rozhodnou @Henry a @requo kdo tedy má vložit další fotku.

Terko, já jsem si dovolil hlasovat jenom proto, že jsem se podíval i na minulé tipy a že jsi napsala "Vinoř možná". Mimo soutěž nehrálo roli...
Jinak bych se jednomu z nejlepších tipérů nepletl do cesty ;)

To je přesně to, na co jsem upozorňoval jako nelogičnost.
Logicky (podle mne) - pokud je někdo mimo soutěž, tak je mimo soutěž vč. vložení nové fotky.
A pokud je někdo „mimo soutěž", tak nemůže být vítěz.

Tím, že někdo vyhraje bod a jiný (bez pověření vítěze) bude vkládat fotku, tak v tom bude guláš.

Ale ať rozhodnou @Henry a @requo kdo tedy má vložit další fotku.
Na bodu ani právu vkládat další fotku NETRVÁM !!!

Já to chápala tak, že prostě nikdo další nemůže po uhodnutí jamky získat bod. Ani mě nenapadlo to chápat jinak. Ten kdo to uhodl, tak prostě jen nedostane bod. Nejsou dva lidi, ale furt jen jeden, ale už hádá jen pro zábavu, ne pro body. Tedy za mě bych měla pokračovat já :-D s vložením fotky, ale bez bodu. Ale jsou očividně dva možné výklady. Teď, který zvolit.

Tak si to ujasněme a už se tím všichni budeme pak řídit @Henry @requo :-) Díky.

@Henry

Když někdo odpoví mimo soutěž, tak by asi neměl být prohlášen za vítěze (byť bez bodu) a dávat další fotku.
V podstatě tak dotyčný „brání” svoji pozici (byť třeba neúmyslně).
Můžeš upřesnit?
Na moje slova došlo. Z hádání se stává „strategický boj" a blokování možnosti získat bod jiným hráčům.

Asi by se tedy měl zapojit do „hry mimo soutěž" @Tom512 a vyblokovat tak všechny ostatní soutěžící 🤭

Já to chápala tak, že prostě nikdo další nemůže po uhodnutí jamky získat bod. Ani mě nenapadlo to chápat jinak. Ten kdo to uhodl, tak prostě jen nedostane bod. Nejsou dva lidi, ale furt jen jeden, ale už hádá jen pro zábavu, ne pro body. Tedy za mě bych měla pokračovat já :-D s vložením fotky, ale bez bodu. Ale jsou očividně dva možné výklady. Teď, který zvolit.

Tak si to ujasněme a už se tím všichni budeme pak řídit @Henry @requo :) Díky.
Můžu to s dovolením JURY rozštípnout sám? @Tereza Harmatová , vzdávám se bodu i práva vložit fotku (a tak krásnou jsem našel;)). Terko, prosím pokračuj svou fotkou.

S tím nesouhlasím. To jsou jen domněnky. A blokování nejde, pokud to nedáš na 24 hodin, ale to můžeš dát i se získáním bodu, pokud to tak hraješ. Tohle je prostě pořád hra. Podle mě nejde o nic důležitýho, ale je potřeba vědět, jaká jsou pravidla. Dál už to nechám na Henrym, ten ví nejlépe, jak to vymyslel jako tvůrce hry. Zatím zdar a sílu a sejdem se třeba u další hádanky.

Můžu to s dovolením JURY rozštípnout sám? @Tereza Harmatová , vzdávám se bodu i práva vložit fotku (a tak krásnou jsem našel;)). Terko, prosím pokračuj svou fotkou.
Tak ji vlož. :-D Přenechávám ti právo vložit fotku. :-D A jak je to s body už necháme na Henrym.

• To se mi líbí
Reactions: PFP
Ze kterého odpaliště na kterém hřišti ke mně míří labuť

Picture 354.jpg

A není to vlastně úplně jedno? Já to hraju pro zábavu a lehké rozptýlení přes den u práce, třeba i jen tipem (bez toho, aniž bych tam byl).
A budu raději, když budou fotky přibývat rychleji, ať se vnitřně potěším.

Nebo my hrajeme o jackpot 100mio.? v tom případě ok, pak teda jdeme do toho zostra.

🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️🤣🤣🤣

Černá ovce je na druhé straně foťáku ;) , kouká okem do hledáčku 📷...
Tak to bylo myšleno, ale napsal jsem to diplomaticky 😂

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom