- Klub
- Beřovice
- HI (HCP)
- 14.6
Při osobní návštěvě na Cihelnách před nějakou dobou, kdy jsem se dozvěděl, že akademie je a zůstane zrušena. Tak asi tak...A na to jsi přišel kde ? Cihelny mají 27 jamek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Při osobní návštěvě na Cihelnách před nějakou dobou, kdy jsem se dozvěděl, že akademie je a zůstane zrušena. Tak asi tak...A na to jsi přišel kde ? Cihelny mají 27 jamek
V tomhle mají výhodu sklerotici, kteří tam už dlouho nehráli.... Sorry.Sorry, ale na webu není nic o akademii, v mGolfu také ne, já tam nikdy nehrál, takže ani nemohu vědět, jestli tam je či byla akademie.
Ale jako jo, akorát prostě některé nápovědy byly lehoulince zavádějící (samozřejmě po odtajnění se jeví jako jasné ), a tu sumarizaci jsem neviděl, neboť jsem hledal dle těch předchozíchV tomhle mají výhodu sklerotici, kteří tam už dlouho nehráli.... Sorry.
Těch nápověd bylo dost a jejich kombinace, zejména těch tučně označených, rozhodla:
hřiště je v Západních Čechách
- je v lese
- teče u něj řeka
- design má na svědomí fakt velké jméno
- jamka je na první devítce
- jamka přichází po jiné, řekl bych ikonické jamce na daném hřišti
- je tam hotel i wellness
Z fotky jsem poznal jako obvykle kulový...
Přesně! Přece nejde o život. Za sebe můžu říct, že jsem si myslel, že poznám všechny jamky, na kterých jsem hrál aspoň dvakrát, ale není to tak. Takovou foto paměť nemám. Je milion jamek, který z různých úhlů vypadají úplně jinak. Taky je hodně rozhodující, jestli vidím fotku na PC nebo na mobilu. Hřiště, který jsem ještě nehrál už nehádám, jen když to nikdo dlouho neví a dá se to nějak logicky odvodit z nápověd. Ale už se mi samozřejmě stalo, že jsem se vůbec nechytal ani tam, kde to dobře znám. Např. dnes ta jedenáctka v MB. Byl jsem si jistej, že jsem tam hrál. Podle toho listnáče vlevo a před ním ten jehličnan, ale pohled ke greenu mi nic neříkal. Stačí jinej ůhel a je to.Ale jako jo, akorát prostě některé nápovědy byly lehoulince zavádějící (samozřejmě po odtajnění se jeví jako jasné ), a tu sumarizaci jsem neviděl, neboť jsem hledal dle těch předchozích
Ikonická jamka ok, jen jsme tam nehrál, tak nevím, jaká to je
Ale hlavně, ať soutěž jede dál, člověk aspoň přijde na jiné myšlenky.
A jedeme dál, sice nevím, jaké hřiště myslíš, ale počkám si
Jen dotaz mimo soutěž:Nápověda č.3 = jako těžký 4par se to nezdálo jenom mně, tak z toho udělali 5ti par. A naopak z jiné jamky udělali 4par, aby dodrželi par hřiště 72...
A rovnou i bonusová nápověda - hřiště je už v pohoří, v jehož názvu je slovensky podzim
Drobné doplnění:ze 14ky udelali 5par a z 18ky udelali kratsi 4par