Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2024

Stav
Uzamčeno.
Poznej hřiště a jamku
1706035253693.webp

Poznej hřiště v ČR a konkrétní jamku:

1706047870797.png

Malevil, č.6

Správná odpověď je Malevil, jamka č. 6. výhercem je @Mirek_62 .

Upraveno moderátorem:
Fotku vložím o něco později, až se mi podaří propojit AI s Photoshopem 🤭😂

Na četná přání Vás soutěžích, která zaplnila mou poštovní schránku, a po zralé úvaze, jsem se rozhodl, že po včerejším vyčerpávajícím maratónu u jedné hádanky, dnes vložím jednu mnou neupravenou fotku, tak jak byla vytvořena příslušným záznamovým zařízením.
A protože to bude velice jednoduché, tak to tentokrát pojmu jako „sprint”. Tudíž s hromadným startem.

Fotka tedy bude vložena přesně v 9.15h a bude to opravdu o rychlosti.
Jen doufám, že servery 19.jamky vydrží ten nápor a nezkolabují jako „vládní” servery v případě eObčanky 🤭

Takže - Vy všichni, kteří toužíte urvat bod a máte dostatečně hbité prsty, tak „Stay tuned on 19.jamka”.

Poznej hřiště v ČR

IMG_8537.webp

Správná odpověď je Česká Lípa.
Bod získává @Henry

Tak co, bylo to rychlé a lehké?
Dávám si svazácký závazek, že už sem budu dávat jen umělecky hodnotné fotky.

P.S.: Heslo našich politiků „Slibem nezarmoutíš” 🤭

Bylo to tak, jak jsi napsal, Mirku. Zvědavý jsem si počkal na 9:15. Moc hezký obrázek. Mohl jsem odpovědět hned, protože v ČL jsem kdysi hrál, klubovnu, barevné parkoviště, drajving i horní část hřiště si pamatuji. Ty nejvzdálenější jamky byly tehdy úplně nové, dlouhé. Teď ale neznám to, co bylo předěláno kolem nového jezera. Zase někdy chci přijet.

Stav
Uzamčeno.
VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom